Curi gas na Salašu 84

Na Salašu 84 nadomak Novog Sada oštećena je cev centralnog gasovoda i vatrogasne ekipe nastoje da zaustave curenje plina i spreče eventualnu eksploziju, rekao je vlasnik tog turističkog objekta Dimče Gulevski.

Na Salašu 84 nadomak Novog Sada oštećena je cev centralnog gasovoda i vatrogasne ekipe nastoje da zaustave curenje plina i spreče eventualnu eksploziju, rekao je vlasnik tog turističkog objekta Dimče Gulevski.

"Cev je oštećena prilikom kopanja rupe za otpadne vode i odmah smo o incidentu obavestili nadležne organe. Ovde su vatrogasci, policija, predstavnici NIS-a i 'Srbijagasa' kako bi se što pre otklonio kvar i sprečila veća šteta", naveo je Gulevski. Salaš 84 leži na tri naftovoda i jednom gasovodu, a vlasnici to nisu znali sve dok nisu zatražili dozvolu za dogradnju.

"U januaru 2007. godine smo od Gradske uprave za urbanizam i stambene poslove dobili rešenje da na tek kupljenoj parceli broj 3603 možemo da gradimo šta god hoćemo. Isto telo je, međutim, samo godinu i po dana kasnije donelo sasvim suprotno rešenje, zabranivši bilo kakve investicije zbog toga što se pomenute cevi nalaze ukopane samo tri metra od ulazne kapije", rekao je ranije vlasnik tog imanja.

  • Anđelka

    07.11.2011 02:00
    Građevinska mafija
  • Gasni mag

    04.11.2011 17:49
    Dimče Dimče ovo ćeš skupo platiti skuplje od onomad osiguranja ....
  • 04.11.2011 13:49
    Bio je tamo davnih dana i požar, a sada navodno gas. Sve mi se čini, bar kada je Dimče u pitanju, da je reč o naplati osiguranja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.