Za dva autosmećara "Čistoća" daje skoro 69,6 miliona dinara

JKP "Čistoća" će za kupovinu dva kamiona za pražnjenje podzemnih kontejnera dati 69,6 miliona dinara sa PDV-om.
Za dva autosmećara "Čistoća" daje skoro 69,6 miliona dinara
Foto: 021.rs
Ovi autosmećari kapaciteta 7,5 tona su kamioni sa posebnom dizalicom koja služi da se isprazne podzemni kontejneri koji se postavljaju u sve većem broju na gradskim ulica poslenjih desetak godina.
Na tenderu je posao dodeljen firmi "Gradatin tim" iz Novog Sada, koja je bila i jedini ponuđač.
 
Cena od 69.588.000 dinara je za tek nekoliko hiljada dinara niža od procenjene vrednosti.
Dodajmo i da je kupovina ova dva autosmećara deo šire obnove voznog parka "Čistoće", a koji se plaćaju iz budžet Novog Sada i Pokrajine.
 
Tako je u toku tender koji sprovodi Uprava za komunalne poslove. Ovom javnom nabavkom kupuje se oprema u vrednosti od 143,3 miliona dinara, koje je Novi Sad dobio od AP Vojvodine. 
Kupuju se dva kamiona autosmećara sa kapacitetom od 7,5 tona, tri kamiona autocisterne kapaciteta od minimum 10.000 litara i kamion autopodizač za transport većih kontejnera. 
 
Takođe, Čistoća je već sklopila ugovor o isporuci šest polovnih autosmećara po ceni od 41,3 miliona dinara sa PDV-om, autočistilice za 29,9 miliona dinara i raspisala tender za kupoviniu tri autočistilice po ceni od 78 miliona dinara. 
  • Srdjan

    04.05.2023 21:43
    To je za njih sića koliko namlate

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti