FOTO Otvoren prvi Univerexport u Sremskim Karlovcima: Posebne akcije samo za Karlovčane

Prvi maloprodajni objekat Univerexporta otvoren je u Sremskim Karlovcima, a kompanija je pripremila i posebne popuste samo za meštane.
FOTO Otvoren prvi Univerexport u Sremskim Karlovcima: Posebne akcije samo za Karlovčane
Foto: 021.rs
Objekat, koji se nalazi u Preradovićevoj 25, prostire se na više od 500 kvadrata prodajnog prostora i ima sve što meštanima Sremskih Karlovaca treba - od dela sa svežim voćem i povrćem, preko odeljenja pekare i delikatesa, a poseduje i ribarnicu.
 
Na dan otvaranja okupio se veći broj meštana, a prvih 200 kupaca dočekali su poklon paketi i cegeri, kao i gratis kupovina za svakog 50. potrošača.
Kako objašnjava Tijana Vasić iz Univerexporta, kompanija je samo za ovaj objekat u Sremskim Karlovcima pripremila i specijalnu akciju koja će trajati od 4. do 18. januara.
 
"Godinu započinjemo novim otvaranjem objekta, a za ovim u Sremskim Karlovcima vladalo je veliko interesovanje. Za specijalnu akciju birani su artikli posebno za ovaj objekat i trudili smo se da to bude ono što je potrebno svim sugrađanima. Pored toga važe i sve naše redovne akcije", objasnila je ona.
Ističe da je ovo objekat koji se u potpunosti uklapa u ambijentalnu celinu centra Sremskih Karlovaca, a potrošačima je na raspolaganju više od 6.000 artikala.
 
"Među širokim asortimanom se nalaze i domaći proizvodi - organski proizvodi pod brendom Organa, Bački mesni delikatesi i sveže mesto koje stiže od farme do radnje za 48 sati, kao i proizvodi iz domaćinstva Vučurević. Dodatno, mogu se pronaći i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj", ističu iz ove kompanije.
 
  
 
Otvaranju je prisustvovao i direktor Univerexporta Dragoslav Vučurević, koji je istakao da mu je otvaranje ovog objekta posebno važno s obzirom na činjenicu da je pohađao Karlovačku gimnaziju, a nakon kratkog govora je i svečano presekao vrpcu, čime je radnja i zvanično otvorena.
 
Ovaj maloprodajni objekat Univerexporta biće otvoren svakog dana od 7 do 22 časa, a potrošačima koji dolaze automobilima obezbeđena su i parking mesta.

Ovo je 195. maloprodajni objekat u celokupnoj prodajnoj mreži trgovinskog lanca Univerexporta.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti