Poslednji vikend Ledene šume u ovoj sezoni

Nakon mesec dana trajanja, manifestacija "Ledena šuma" će ovog vikenda obeležiti kraj osme sezone klizanja, druženja i zimskih dešavanja u Novom Sadu.
I ovog, poslednjeg vikenda za posetioce je pripremljen raznovrstan muzičko-zabavni program a radno vreme klizališta do nedelje, 14. januara, je od 9 do 22.30 časova. 
 
U petak, 12. januara na centralnoj muzičko-scenskoj bini od 19 časova nastupiće novosadski bend "Prizori" koji će nas na najbolji način uvesti u vikend kvalitetnim rok zvukom i svirkom za pamćenje. 
U subotu, 13. januara za najmlađe posetioce na programu je druženje i zabava sa "Haos" animatorima koji će od 11 časova nastupiti na centralnom klizalištu "Ledene šume".
 
Istog dana od 17 časova ljubitelji slikarstva imaće priliku da se oprobaju u tematskoj dvočasovnoj slikarskoj radionici studija "Slikaj i cirkaj" koja će biti upriličena u saletli Dunavskog parka.
U subotu u večernjim časovima, na centralnoj muzičko-scenskoj bini nas očekuje i mini praznični koncert dečijeg horskog sastava "Sveti Vasilije Ostroški" iz Beočina koji će nastupiti od 19 časova.
 
U nedelju, 14. januara, "Ledena šuma" će se oprostiti od svojih posetilaca svirkom benda "Negde između" koja je na programu od 20 časova.
 
U smeni od 21 čas i poslednji klizači imaće priliku da zatvore sezonu klizanja i druženja u jedinstveno dekorisanom ambijentu Dunavskog parka a radno vreme klizališta je do 22.30 časova. 
 
Ukoliko budete imali potrebu za praćenjem nekih od dešavanja tokom vikenda zatvaranja manifestacije, na raspolaganju Vam stoji naša služba za pres i komunikacije.
 
Vidimo se još ovog vikenda na klizanju i druženju u Novom Sadu!

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti