Apoteka Novi Sad dobila novi kombi za transport lekova

Apoteka Novi Sad dobila je novo teretno dostavno vozilo za transport lekova.  
Apoteka Novi Sad dobila je novo teretno dostavno vozilo za transport lekova.

Radi se o vozilu "Ford Tranzit Van 330 MWB" koje po svojim tehničkim karakteristikama i performansama u potpunosti odgovara predviđenoj nameni dostave lekova i lekovitih preparata, za čiju nabavku je Grad izdvojio 2.337.520 dinara.

Od 34 apoteke koje funkcionišu u okviru Apoteke Novi Sad jedna polovina se nalazi na užoj teritoriji grada, a druga u prigradskim naseljima.

Prema rečima internog kontrolora Apoteke "Novi Sad" Zorana Letića veoma je važno imati dovoljan broj dostavnih vozila, koja će moći da pruže potrebnu logistiku za nesmetani rad apoteka.

"Svakodnevna dostava lekova i preparata vrši se po utvrđenom rasporedu sa dva kombi dostavna vozila čija starost prelazi osam godina i koja su prilično su amortizovana, a vremenom se povećavaju  troškovi održavanja za njihovo normalno funkcionisanje. Iz tih razloga, u Planu nabavke za 2014. godinu,  iskazali smo potrebu za jednim novim dostavnim vozilom, koje će naročito dobiti na značaju kada upravo otvorena Galenska laboratorija počne sa radom punim kapacitetom", rekao je Letić.

  • Mariana

    01.01.2015 22:00
    Ulaze se u zdravstvo u skladu sa mogucnostima. Vozila su bila potrebna Apoteci Novi Sad i grad je odgovorio na tu potrebu nabavkom vozila.
  • TVRDJAVA

    01.01.2015 18:44
    ty
    Nova vlast, nova vozila, novi pravac, jako dobar pocetak za Novi sad.
  • LEPENAC

    01.01.2015 18:43
    er
    Dokaz da se misli na sve ustanove od vaznosti u gradu ej kupovina ovog vozila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti