"Dani nautike" od četvrtka na Štrandu: Za posetioce omogućene test vožnje

Manifestacija "Dani nautike Novog Sada", druga po redu, počeće u četvrtak, 31. avgusta na Štrandu i trajaće do nedelje, 3. septembra.
"Dani nautike" od četvrtka na Štrandu: Za posetioce omogućene test vožnje
Foto: 021.rs

U trajanju od četiri dana na platou Štranda ispod Mosta slobode, biće izloženi i prezentovani nautički proizvodi, plovila za sport i razonodu koja se proizvode u Novom Sadu.

Za sve zainteresovane posetioce biće organizovane test vožnje na vodi kako bi mogli da vide i osete čari nautičkog turizma i sve pogodnosti koje im nautički proizvodi donose.

Svi posetioci moći će bolje da se upoznaju sa nautičkom privrednom i turističkom ponudom Novog Sada i da iskoriste brojne popuste koje će ponuditi izlagači.
 
Ideja manifestacije "Dani nautike Novog Sada" je da se obezbede direktni susreti posetilaca i predstavnika nautičkih proizvođača, opreme i nautičkog turizma u Novom Sadu kako bi se građani bolje informisali o nautičkoj ponudi i u buduće izdvojili više svog slobodnog vremena za odmor na vodi u blizini grada. 

Manifestacija će se održavati svakog dana od 10 do 20 časova

  • MikiLiman4

    30.08.2023 10:26
    LEPO
    Bravo za moje Novosadjanje i ideju! Pribliziti svima sto vise cari vode i naseg plavog Dunava. Na vodi i svi mi koji smo povezani sa vodom smo "drugaciji". Na vodi nema lude politike, razlike u ljudima, stresa..... Sve je lagano,opusteno i na-te-nane.... Najveci "problem" je kako se rashladiti i sta popiti, sta pojesti! Svi na vodu !!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič