Karavan "Na putu kroz roditeljstvo" danas u Novom Sadu

Karavan "Na putu kroz roditeljstvo" dolazi u Novi Sad u subotu, 25. maja u 11 časova u Kulturnoj stanici Eđšeg.
Karavan "Na putu kroz roditeljstvo" danas u Novom Sadu
Foto: Pixabay
Oni će moći da od stručnjaka tj. psihologa, u atmosferi koja promoviše razumevanje, podršku i zajedništvo, pričaju o roditeljstvu.
Projekat je zamišljen kao "putujući edukativni karavan", koji za cilj ima da osnaži roditelje i pomogne im da reše određene dileme, unaprede odnos i podstaknu komunikaciju. 
 
Pored panela, mame i tate učesnici će imati priliku da učestvuju u interaktivnim radionicama koje će se fokusirati na ključne teme roditeljstva, kao što su promene u partnerskim odnosima, očekivanja društva i usklađivanje posla i roditeljstva.
Razgovori će dotaći važna pitanja koja se tiču uloge roditelja, transformacije identiteta tokom ovog važnog perioda, kao i specifične promene koje se dešavaju kada postajemo roditelji. Kroz ove diskusije, učesnici će moći da razmene iskustva, saznanja i strategije za uspešno suočavanje sa izazovima i razvojem dece.
 
Na panel diskusiji i edukativnim radionicama će govoriti:
 
Senka Simonović, psihološkinja i dečija psihoterapeutkinja, koja će obraditi temu emocionalnih izazova sa kojim se suočavaju majke,
Miša Stojiljković, novinar, psiholog i autor emisije i podkasta "Tata ti si lud", a predstaviće izazove roditeljstva iz muškog/očinskog ugla, 
Jovana Ružičić, psihološkinja, osnivačica i direktorka "Centra za mame" će više govoriti o komunikaciji i partnerstvu nakon dolaska bebe.
 
Moderatorka događaja je Dolores Milošev Erdeg, koja će svojim iskustvom u vođenju podkasta na temu roditeljstva dodatno obogatiti događaj.
 
Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka OVDE.

Ulaz je besplatan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Susreti studenata gitare do 16. juna

Susreti studenata gitare akademija i fakulteta muzike u regionu održava se do 16. juna, u organizaciji Departmana muzičke umetnosti Akademije umetnosti Novi Sad.

"Grade 2" 13. juna u Fabrici

Jedan od najaktivnijih, najaktuelnijih i najkvalitetnijih pank bendova "sa ostrva" - Grade 2, posle nekoliko godina vraća se u Novi Sad, u četvrtak, 13. juna, kada će nastupiti u SKCNS Fabrici.