Vuković razočaran odnosom igrača

Posle jučerašnjeg poraza od Češke rezultatom 24:23, drugog na "Kupu nacija", selektor rukometaša Srbije Veselin Vuković bio je vidno razočaran odnosom igrača prema obavezama.

Posle jučerašnjeg poraza od Češke rezultatom 24:23, drugog na "Kupu nacija", selektor rukometaša Srbije Veselin Vuković bio je vidno razočaran odnosom igrača prema obavezama.

- Posle prvog poluvremena sam bio strašno razočaran odnosom pojedinaca i sada moram dobro da razmislim kako ću i šta ću dalje. Mislim da se još uvek lažemo, da nismo iskreni jedni prema drugima. Igrači su ispoštovali samo 30 odsto onoga što smo se dogovorili pre utakmice, za razliku od meča sa Hrvatima, kada su ispoštovali 60-70%. Kada bismo igrali bez imena na dresu, možda bi bilo manje opterećenja za igrače. Ne mislim da ću širiti spisak posle ovoga, već može da bude samo viška dva-tri igrača. U drugom poluvremenu, taj odnos je bio mnogo kvalitetniji. Tada nam je zafalilo malo vremena i svežine da dođemo do preokreta. Zadovoljan sam drugim poluvremenom, ali ukupna slika o ovom meču je razočarenje zbog prvog poluvremena, rekao je Vuković.

Rukometaši Srbije su na Kupu nacija igranom u Nišu, Beogradu i Vršcu pobedili u subotu Hrvatsku 22:20, dok su u prvom kolu ubedljivo izgubili od Mađarske 32:25. U Srbiji za dva mseca počinje Prvenstvo Evrope.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.