Deni Bojl odbio da "ubije" Bonda, pa napustio film

Engleski reditelj Deni Bojl je, navodno, odlučio da napusti snimanje filma o Džejmsu Bondu pošto "nije želeo da ubije slavnog agenta 007".
On je kao razlog napuštanja produkcije 25. filma o Džejmsu Bondu naveo "kreativne nesuglasice", ali veruje se da je stvar nešto ozbiljnija.
 
Producenti su hteli da ubiju Bonda na kraju filma i da onda "ožive" lika u sledećem filmu, u stilu serije "Doktor Hu", i to sa novim glumcem.
 
"Pričalo se o tome da Bond treba da bude ubijen u dramatičnom finalu. To bi ostavilo otvoren kraj i za sledeći film: Bond ili nije umro ili bi došlo do neke vrste oživljavanja sa novim glumcem. Bilo je i sukoba oko budžeta, a među ekipom je nastala prava pometnja. Na sve strane odlaze", izjavio je anonimni izvor iz produkcije filma.
 
Ideja da se ubije Bond došla je od producentkinje Barbare Brokoli, koja je, kako se navodi, želela "spektakularnu završnicu od čistog zlata".
 
Na scenariju za novi film o Bondu radili su Deni Bojl i Džon Hodž i on je trebalo da prati aktuelna politička dešavanja, kao događaje u vezi sa pokretima #MeToo i #TimesUp.
 
Sada će, izgleda, scenario u potpunosti biti izmenjen, a napisaće ga dugogodišnji scenaristi, Nil Pervis i Robert Vejd. To bi premijeru moglo da odloži za kraj 2020. godine.
  • Bond

    31.08.2018 08:20
    Nije to to...
    Odavno Bond nije ono sto je bio... sad ne pije ne pusi... samo cekam kad ce uzeti musli da jede umesto da puca... nije to jednostavno bond sve sto je cinilo taj lik takvim kakav jeste je skinuto
  • Molder

    29.08.2018 20:31
    Ako...
    ...ubiju Bonda, ja to ne gledam. To onda nije Bond.
  • 00

    29.08.2018 13:54
    good
    Bond has to prevail

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.