VIDEO: Objavljeni prvi kadrovi poslednje sezone "Igre prestola"

HBO je objavio jednu scenu iz poslednje, osme sezone serije "Igra prestola".
Obožavaoci popularne serije sa nestrpljenjem očekuju finalnu sezonu, čije emitovanje je zakazano za sledeću, 2019. godinu, budući da je prethodni serijal emitovan 2017. 
 
Mreža HBO im je konačno izašla u susret, objavivši prvi promotivni video-materijal osme sezone. 
 
Iako sam video-materijal, kako neki ocenjuju, nije "bog zna šta", njegovo objavljivanje izazvalo je brojne reakcije fanova na društvenim mrežama, navodi Biznis insajder.
 
Međutim, prema pisanju "Hafington posta" od pre nekoliko dana, prikazivanje osme sezone "Igre prestola" moglo bi da bude dodatno odloženo u odnosu na najavljeni početak emitovanja. 
 
"Naporno ćemo raditi na osmoj sezoni sve do maja 2019. godine, tako da je ona bar jedno osam ili devet meseci daleko od završetka. Imamo još dosta posla da uradimo na osmoj sezoni", izjavio je supervizor za specijalne efekte serije Džo Bauer za "Hafington post". 
 
Kako je HBO saopštio na početku snimanja, završni serijal "Igre prestola" će imati šest epizoda i trebalo bi da počne da se emituje "u prvoj polovini 2019.".
 
  • amnezija

    29.08.2018 16:26
    @Radovan

    Pa nznm.. ja mislila da je babi deda sin od tetke iz prvog braka maćehe s očeve strane.
  • Radovan

    29.08.2018 13:17
    Pa valda znas...baba i deda su blizanci
  • amnezija

    28.08.2018 16:36
    /
    Taman dovoljno vremena da se opet odgleda ispočetka, s obzirom da više ne znam ko je kome brat, ko sestra, ko je mrtav i ko se kako zove...

    Kažem ja, treba gledati serije kad izađu sve sezone. -.-

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.