Glumac Dejmon Heriman u ulozi serijskog ubice Čarlsa Mensona

Australijski glumac Dejmon Heriman glumiće zloglasnog serijskog ubicu Čarlsa Mensona u filmu Kventina Tarantina, ali i u Netfliksovoj seriji "Mindhunter", čija se druga sezona odvija pod budnim okom Dejvida Finčera.
U svojoj prvoj glavnoj ulozi u jednoj američkoj produkciji, Heriman će se pojaviti uz velika glumačka imena poput Leonarda Dikaprija, Breda Pita, Al Paćina, Barta Rejnoldsa, Dakotu Faning i Lenu Danam, a njegova sunarodnjakinja Margo Robi glumiće ubijenu glumicu Šeron Tejt, jednu od žrtava porodice Menson, piše Gardijan.
 
U proteklih nekoliko meseci Heriman (48), rodom iz australijskoga grada Adelejda potpisao je dva ugovora - za film i za seriju u kojima će portretirati jednog od najozloglašenijih serijskih ubica u istoriji Sjedinjenih Država.
 
U Tarantinovom filmu pod nazivom "Once Upon a Time in Hollywood" Heriman će glumiti Mensona iz 1969, a Bred Pit i Dikaprio glumiće komšije slavnog glumačko-rediteljskog para Šeron Tejt i Romana Polanskog.
 
Iste su godine, osim Tejt, ubijene još četiri osobe, a ubistva su počinili članovi Mensonovog kulta 9. avgusta.
 
Heriman je publici poznat po ulozi u seriji "Justified".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.