Pojedine flaše vode "Donat Mg" povučene sa tržišta i u Srbiji

Kompanija Atlantik Droga Kolinska iz Ljubljane preventivno povlači sa tržišta mineralnu vodu "Donat Mg" u pakovanju od jednog litra, sa rokom upotrebe 15. novembar 2024.
Pojedine flaše vode "Donat Mg" povučene sa tržišta i u Srbiji
Foto: Pixabay
Kako je potvrđeno portalu N1, razlog su promenjena organoleptička svojstva vode, a promena, kako navodi proizvođač, nije štetna po zdravlje.
 
Organoleptička svojstva su boja, miris, ukus…
Voda se povlači i sa tržišta Srbije.
"Proizvod je promenjen organoleptički i, u skladu s visokim standardima kvaliteta kompanije, uprkos činjenici da proizvod nije štetan za zdravlje, odlučili smo da preventivno povučemo celu seriju proizvoda s tržišta", kažu u Atlantik grupi.
 
Oni koji su kupili proizvod mogu da ga, kako se navodi u saopštenju, vrate u prodavnicu, gde će dobiti povrat novca ili dogovoriti zamenu proizvoda.
  • kakogod bilo

    05.03.2024 22:47
    donat mg
    sam pio i pre i picu ga i dalje. jedina voda koju pijem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.