VIDEO: Uhapšena zbog pravljenja pornića u biblioteci

Policija je ove nedelje uhapsila 19-godišnju bivšu studentkinju Univerziteta u Oregonu pod optužbama za neprilično ponašanje u javnosti nakon što je snimila pornić u biblioteci fakulteta.
Policija je ove nedelje uhapsila 19-godišnju bivšu studentkinju Univerziteta u Oregonu pod optužbama za neprilično ponašanje u javnosti nakon što je snimila pornić u biblioteci fakulteta.

Ako se dokaže da je kriva, mogla bi dobiti do godinu dana zatvora i 6.000 dolara kazne.

Nije poznato da li je Kendra Sanderlend, koja se u ovom semestru nije upisala na predavanja, nameravala da njen snimak završi na PornHubu, ali otkad se za slučaj saznalo, video je uklonjen sa stranice. Policija je o postojanju videa dobila anonimnu dojavu.

Screenshotovi iz videa još kruže internetom, a u njemu je Sanderlend u nekoliko navrata pokazala grudi i kratko masturbirala sedeći za stolom u biblioteci dok su pored nje prolazili studenti. Osim toga je i duvala balone od žvakaće gume, pokazala svoje čipkaste tange, lupala se po zadnjici i slala poljupce u kameru. Snimak je trajao nešto kraće od 20 minuta i snimljena je za ReptCams, stranicu za seks chat uživo.

Portparol fakulteta je rekao da je Sanderlend bila brucoš, a njeno odustajanje od studija nije povezano sa snimkom za koji je rečeno da je napravljen i objavljen prošle godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.