Ovo je naopasnija seks poza za muškarca

Svi koji su spremni da eksperimentišu u seksu znaju i kakve posledice mogu da snose. Ipak, jedna poza koja je uobičajena može i te kako da bude izuzetno opasna po muškarca.

Ne sumnjamo da muškarci uživaju u prizoru kada se za vreme seksualnog odnosa žena nalazi gore, ali može da bude vrlo opasno, jer je u pitanju poza koja najčešće uzrokuje povrede, pokazalo je istraživanje objavljeno u magazinu "Advances in Urology”.

Problem u ovoj pozi jeste to što žena kada je gore, kontroliše pokrete celom svojom težinom oslonjenom na penis u erekciji. Tako muškarac nije u mogućnosti da prekine odnos ako penis pogrešno penetrira, što može da dovede čak do frakture penisa.

U drugim pozama, u kojima muškarac kontroliše situaciju, odnos može lako da prekine ako oseti da se nešto neprijatno dešava.

  • Kaćanka

    08.01.2017 14:36
    @Tennis
    Kiselo grožđe!!
  • plašljivac

    08.01.2017 08:36
    @Tennis
    Dobro zboriš, ja više nikad, jok, ma ni jednu, ajde bre, frakturu... jest da psi i još po neke životinje imaju os penis a ljudi ne, ali nema veze. Fraktura je fraktura. Bojim se ja i frakture mozga, ali ne svoje. Zato, što sam radio - radio sam, dosta je bilo. Pod srednje dane da nosim gips - neću!
  • Tennis

    07.01.2017 23:34
    Bolje da nisam pročitao ovaj članak. Da li ću se ikada više moći opustiti u ovoj uobičajenoj pozi, a da podsvesno ne pomislim da mogu zadobiti frakturu pennisa? Bataliti ovu pozu? pa šta preostaje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.