Zašto je ujutru seks najbolji

Jutarnji seks ima svojih prednosti i može biti zaista poseban doživljaj.
Osim toga, nije svejedno kako ćete započeti dan - od toga zavisi da li će biti dobar ili ne. Ovo su osam razloga za jutarnji seks: 
 
1. Razbudiće vas brzo 
 
Ujutro je čovek svež i odmoran, za razliku od večernjih sati, posebno tokom radnih dana. Osim toga, malo uzbuđenja pod pokrivačem ubrzava cirkulaciju i razbuđuje. 
 
2. Imaćete bolji dan 
 
Ako doživite orgazam ujutro, to će vam definitivno popraviti raspoloženje. Ako jutro počne dobro, i ostatak dana bi trebalo da bude dobar jer ćete zračiti pozitivnom energijom. 
 
3. Dodatno uzbuđenje 
 
Ujutro, pre posla, možda imate 10-tak minuta koje još možete da provedete u krevetu, a to može da podstakne dodatno uzbuđenje pri vođenju ljubavi pošto sve treba obaviti "na brzaka". 
 
4. Potpuno opuštanje 
 
Kada dođe slobodan vikend, nema ništa lepše nego se satima opuštati u krevetu nakon strastvenog seksa. To pomaže parovima da dodatno učvrste međusobnu vezu. 
 
5. Osećaćete se seksi ceo dan 
 
Iako možda nećete imati ništa posebno na sebi, kao ni trunku šminke na licu, lice će vam krasiti osmeh što će pozitivno uticati na druge ljude i atmosferu oko vas. Bićete prepuni serotonina - hormona sreće. 
 
6. Davaćete najbolje od sebe 
 
Jutarnji seks odličan je okidač za produktivnost, jer kada je čovek srećan i zadovoljan mnogo bolje i brže radi. 
 
7. Doživljaj za pamćenje 
 
Zamislite seks rano ujutro, dok sunce izlazi, sviće zora a sve je još tiho i mirno, čuju se samo ptičice koje cvrkuću na drveću. Zaista poseban doživljaj! 
 
8. Doručak će vam biti još ukusniji 
 
Kada jutarnji seks pokrenete cirkulaciju i kada se tako razgibate, vaše telo će posebno uživati u doručku pošto će mu biti potrerbna dodatna doza energije. Doručak je ipak najvažniji obrok dana.
  • komšija

    11.04.2017 00:23
    9. Zato što komšija radi od 7:30 a komšinica pd 9:00, pa tu razliku koristimo ona i ja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.