Da li je vama ovo seksi kod žena?

Slika idealne seksi boginje koju predstavljaju mediji daleko je od onoga što je muškarcima stvarno seksi. Neke stvari koje žene ne vole na sebi upravo su one koje muškarci smatraju apsolutno neodoljivim.
Slika idealne seksi boginje koju predstavljaju mediji daleko je od onoga što je muškarcima stvarno seksi. Neke stvari koje žene ne vole na sebi upravo su one koje muškarci smatraju apsolutno neodoljivim.

1. Nenašminkano lice

Nanošenje šminke mnogim ženama je jedan od najvažnijih rituala pre svakodnevnog izlaska iz kuće. Iako pravilna upotreba šminke može prikriti nedostatke i naglasiti lepotu, muškarcima je nenašminkano lice seksi jer pokazuje prirodnu lepotu žene. Osim toga, mnogi momci zaziru od ljubljenja sveže našminkanih usana.

2. Stomačić

Iako su mnoge žene skoro opsednute vitkom linijom i trbušnim mišićima kakve imaju supermodeli, muškarci obožavaju obline i vole prirodno naglašen stomačić. Prirodan stomak pokazuje da njegova vlasnica prihvata sopstveno telo onakvo kakvo jeste i nije opterećena savršenim izgledom.

3. Male grudi

Mediji su preplavljeni fotografijama slavnih, poznatih i manje poznatih glumica, manekenki i starleta koje ponosno pokazuju svoje velike grudi. Međutim, u stvarnosti i male grudi su podjednako privlačne muškarcima. Male grudi označavaju mladost i vitalnost, što je i te kako seksi većini momaka.

4. Pegice

Žene koje imaju pege na licu često troše novac na skupe proizvode i kozmetičke tretmane pomoću kojih će prikriti te mrske pigmente na svojoj koži. Suprotno njihovom uverenju, momcima se zapravo sviđaju pegice na licu. Muškarci su znatiželjni, a kod žene koju tek upoznaju, zanima ih prekrivaju li pegice njeno celo telo.

5. Naočare

Nošenje naočara u odraslom dobu mnoge podseća na traume iz detinjstva kada su ih u školi nazivali štreberima. Na listama najseksi muških fantazija obavezna je stroga bibliotekarka s naočarima, a seksi profesorka na vrhu je liste najseksi profesije o kojoj mašta većina muškaraca. Devojka koja nosi naočare spolja se čini pametna i stidljiva, a frajerima je privlačan tip "dobre devojke" koja uveče otkriva svoju divlju stranu.

6. Razmazana šminka

Baš kao što ne vole kada se devojka u njihovom društvu stalno gleda u ogledalo i popravlja šminku, momke privlači razmazana šminka na njenom licu. Poput razbarušene kose, razmazana šminka ih podseća na one trenutke kada gledaju ženu posle seksa.

7. Donji veš koji nije u kompletu

Većina žena čuva seksi donji veš u kompletu za posebne prilike, dok za svakodnevne kombinacije biraju udoban veš koji se najčešće ne slaže u boji i modelu. Stručnjaci za veze tvrde da muškarac voli da "uhvati" ženu u takvom vešu jer to pokazuje da nije planirala seks, ali ju je on ipak uspeo da zavede.

8. Bose noge

Da, ženske noge izgledaju super u štiklama, ali bosa stopala pokazuju da joj je udobno u sopstvenoj koži, a taj prirodan izgled otkriva i njenu spontanu i divlju stranu.

  • 26.11.2012 11:40
    kretenizam s daškom idiotizma,eto to su vaši komen
    hahhahhahaha....
    ispada da žene žive i postoje zbog muškaraca!pa,vi ste nas raskomadali na delove,odbacujete šta vam se ne svidja a ostavljate ono što vam se dopada!užas....a 90 posto vas koji ostavljate ovde te debilne komentare imate stomacinu,pepeljarke,kako ih sami nazivate i mali penis!spodobe.
  • Joca

    18.10.2012 13:14
    Najsexy
    Najsexy je kad ona onako zavuce kosu iza uha. zatvori oci i prione na poslic... :)
  • MM

    18.10.2012 08:35
    A kakav si ti Anonimus, kada trazis perfekciju? i da li ti zasluzujes perfekciju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.

Koliko je seksa potrebno za sreću

Gotovo polovina bračnih parova ima seksualne odnose dva puta mesečno, pokazali su rezultati novog istraživanja naučnika sa Kinsli univerziteta u Americi.