O čemu muškarci maštaju u seksu?

Seks je igra koja može dovesti do vrhunca jedino ako je odigrate na pravi način.

Seks je igra koja može dovesti do vrhunca jedino ako je odigrate na pravi način.

Mislite li da ste svom partneru pružili baš sve što se seksa tiče razmislite još jednom. Ovo je pet skrivenih seksualnih želja o kojima sanja svaki muškarac:

Grebanje i erotski ugrizi
Iskoristite strast i zadovoljstvo koje osećate tokom seksa i upotrebite je na nešto siroviji, ali vrlo seksepilan način. Tragovi od noktiju na leđima muškarca kao i ugrizi dovešće ga do vrhunca, ali pripazite da ne preterate.

Seks iznenađenja
Većina muškaraca sanja o tome da njegova partnerka preuzme inicijativu i iznenadi ga seksom. Iznenađenje nakon tuširanja, seks za dobro jutro uz oralno buđenje ili striptiz nakon ručka neke su od ideja kojima nijedan muškarac ne može odoleti.

Milovanje vlastitog tela
Muškarci obožavaju kada žena istražuje svoje telo. Tokom seksualnog odnosa dodirnite svoje grudi ili strastveno milujte svoje telo i kosu.

Zvukovi zadovoljstva
Ništa ne može nadmašiti strastvene uzdisaje koji opisuju vaš užitak u vođenju ljubavi. Ispustite glas i pokažite mu šta osećate. Osetite li potrebu izgovorite i nekoliko 'prljavih' reči i opišite mu šta želite od njega.

Igra jezikom
Jezik može biti vrlo snažno oružje kojem muškarac nikako ne može odoleti. Poigrajte se nežnim poljupcima na predelu oko pupka, ušiju, prepona i testisa i ispunite sve njegove snove.

  • srdjan

    04.01.2013 14:27
    Pero, skidam ti kapu za analizu. Svaka čast, konačno da neko kaže šta mi stvarno mislimo, a ne ovakav nazovi tekst iznad
  • Radivoje Rokvić

    04.01.2013 09:10
    Ima tu nečega...
    Onaj tekst je pisala žena?
  • pera

    03.01.2013 11:28
    ..
    Vecina muskaraca masta o trojci sa sisatim pornicarkama. Znaju i zene to, ali onda u sebi svojstvenom fazonu samozaludjivanja, jedne pisu, a druge citaju ove gluposti koje njima prijaju i pripisuju ih nama. Cuj nezni poljupci u predelu pupka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.