Karte koje kriju lascivne prizore

Izgledaju kao sasvim obične karte, sve dok se ne prinesu jakom svetlu. Tada se transformišu u šokantne i lascivne prizore.
Izgledaju kao sasvim obične karte, sve dok se ne prinesu jakom svetlu. Tada se transformišu u šokantne i lascivne prizore.

Tajna ovog špila otkrivena je slučajno, kada je jedan preprodavac antikviteta stavio karte pod lampu s namerom da ispita da li je na njima utisnut vodeni žig.

Umesto traženog žiga, prikazao mu se ceo orgijastički svet kraljeva i kraljica u kompromitujućim položajima.

 

 

  • realno

    25.01.2013 07:34
    nista posebno
    upravo ste objavili pola informacije zanimljive teme.
  • Мали Василије

    25.01.2013 07:25
    @Солунац
    Гари вама мора да није лако кад не можете да разликујете две врсте карата.
  • Gastronomka

    25.01.2013 07:08
    @Солунац
    Koliko se ja sećam karte koje ti spominješ uopšte nemaju ove klasične oznake (tref, herc, pik, karo)već sadrže zeleni list, herc, žir i hmmm, recimo, zvonce. Prvo proveri pre nego što lupiš tako nešto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.