Rečenice koje će uništiti seks

Jedan pogrešan potez u krevetu može da uništi svaki pokušaj vatrenog seksa. Stoga, ukoliko ne želite muškarcu da ubijete libido, izbegavajte sledeće stvari.
Jedan pogrešan potez u krevetu može da uništi svaki pokušaj vatrenog seksa. Stoga, ukoliko ne želite muškarcu da ubijete libido, izbegavajte sledeće stvari.

Je li ušao?

Ukoliko niste sigurni da li ga je ubacio ili nije, ćutite. Pustite ga da odradi to što je započeo, pa nakon seksa razmislite sami sa sobom šta je to što vam se zapravo nudi u krevetu i da li ste time zadovoljni ili niste. Budete li naglas izrazili svoje nezadovoljsvo, mogli biste zauvek da mu uništite ego.

Ne brini, događalo se i mom bivšem

Svakom muškarcu se u krevetu dogadaju pehovi s vremena na vreme. Bilo da je prevremena ejakulacija ili neka druga problematika u pitanju, nijedan, ali nijedan muškarac ne želi da bude poređen sa vašim bivšim. Uostalom, kako biste se vi osećali kada bi on tokom seksa pričao o podvizima svoje devojke s kojom je izlazio pre vas? U krevetu, ali i van njega, teme o bivšim ljubavima su zabranjene.

To je bilo to?

Ukoliko muškarac smatra da ste prezgodni, prelepi i žestoko se loži na vas, velika je verovatnoća da će svršiti dok kažete seks. Međutim, ukoliko se to desilo već nekoliko puta, pokušajte na blaži način da mu objasnite da vi ostajete kratkih rukava i da vam se to nikako ne dopada. Popričajte lepo, a bacanje neumesnih komentara zaboravite.

Izvini, radije bih spavala

Čoveku nekada zaista nije do seksa, ali u tim situacijama partner zaslužuje objašnjene jer će u suprotnom pomisliti da u vezi nešto ne štima. Nisu ni muškarci uvek raspoloženi za seks, stoga će ukapirati o čemu se radi, samo ako mu sve lepo i iskreno objasnite.

  • 04.12.2013 18:28
    hahaha anonimni, na zensko pitanje "je li usao?", postoji adekvatan muski, jednako dobar/duhovit/uzasan odgovor, a glasi - "ne znam". :)
  • Anonimus

    04.12.2013 13:11
    @No Name
    Oni koji su ti lupali negativne možda spadaju u kategoriju neandertalaca.
  • 04.12.2013 12:33
    Je li ušao?
    To je bilo to?
    Da li ima takvih koje govore takve stvari?
    Napisite deder clanak sta muskarac treba na to da odgovori a da bude dovoljno civilizovano?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.

Koliko je seksa potrebno za sreću

Gotovo polovina bračnih parova ima seksualne odnose dva puta mesečno, pokazali su rezultati novog istraživanja naučnika sa Kinsli univerziteta u Americi.