Tri stvari koje je bolje prećutati u vezi

Bez obzira na to što sa partnerom imate potpuno iskren odnos, postoje stvari koje je pametnije prećutati ukoliko planirate zajedničku budućnost.
Bez obzira na to što sa partnerom imate potpuno iskren odnos, postoje stvari koje je pametnije prećutati ukoliko planirate zajedničku budućnost.

Ma koliko da ste navikli da partneru pričate sve i svašta o sebi, granice sopstvenog razotkrivanja moraju da postoje. U suprotnom ćete napraviti kontraefekat, odnosno nateraćete ga da razmišlja o potpuno nebitnim stvarima, koje bi na kraju mogle da uruše vaš odnos.

Stoga, vodite računa da o ovim stvarima nikad, ali nikada ne razgovarate s partnerom i vaša veza neće trpeti.

Seks sa bivšim

Muškarac želi da misli da je najbolji od svih s kojima ste ikada spavali. On ne želi da sluša o tome kako je vaš bivši imao “većeg” i kako vam je seks bio senzacionalan. To bi moglo da mu stvori komplekse, ali i crne misli kako nikada neće moći na taj način da vas zadovolji.

Prijatelj u kog ste bili zaljubljeni

Ako ste i dalje u kontaktu sa tim prijateljem, ni u kom slučaju ne govorite dečku da ste nekada bili zaljubljeni u njega. Može da postane paranoičan svaki put kad poželite s njim da odete na kafu pa čak i da traži od vas da ga ne viđate više.

Briga o izgledu

Muškarce ne zanima kako njihova partnerka odstranjuje neželjene dlačice, čime prikriva bubuljice i šta sve radi kako bi izgledala lepo. Stoga neka vaša briga za izgled ostane duboka tajna, barem pre nego se upustite u avanturu zajedničkog života. Tada nećete moći neke stvari da sakrijete sve i da želite.

  • Sedam

    23.12.2013 16:17
    "Stoga neka vaša briga za izgled ostane duboka tajna, barem pre nego se upustite u avanturu zajedničkog života"

    ju ju ju
  • NS momak

    23.12.2013 10:14
    :)
    E ovo sam ja osetio na svojoj kozi... Imao sam jednu mnogo lepu devojku sa one strane Dunava koja mi je jednom iz cistog mira rekla kako jako voli da oralno zadovoljava svoje momke !!! Sad mi je to smesno, ali tad sam hteo da puknem od besa... :))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.

Koliko je seksa potrebno za sreću

Gotovo polovina bračnih parova ima seksualne odnose dva puta mesečno, pokazali su rezultati novog istraživanja naučnika sa Kinsli univerziteta u Americi.