Znaci da možda treba da raskinete

Pre planiranja neke ozbiljnije zajedničke budućnosti, zajedničkog života ili braka, razmislite o znakovima koji mogu upozoravati na to da i niste izabrali najkompatiblinijeg partnera.
Pre planiranja neke ozbiljnije zajedničke budućnosti, zajedničkog života ili braka, razmislite o znakovima koji mogu upozoravati na to da i niste izabrali najkompatiblinijeg partnera.

Verovatno su svi barem jednom bili u vezi sa osobom za koju nisu bili sigurni da je baš za njih. Hemija je možda bila prisutna, ali kako je veza odmicala, neke razlike u karakterima, željama i očekivanjima isplivale su na površinu. Neke znakove ne možete ignorisati.

Želite drugačije stvari u budućnosti

Možda u vrtlogu strasti na početku veze to nije bitno, ali kada sagledate malo širu perspektivu, mogli bi imati ozbiljnih problema. Pitanje braka i pogleda na brak moglo bi biti jedan od znakova da ste oboje pre materijal za kratkoročnu vezu koju će jedno vreme podgrevati strast. Ipak, na duge staze jednostavno niste kompatibilni.

Oboje ste tvrdoglavi

Biti tvrdoglav ponekad nije nužno loše, ali kada je oboje u vezi tvrdoglavo i ne želi da popusti, očito ste naišli na zid i vreme je da svako krene na svoju stranu.

Jedan je kućni, a drugi pustolovni tip

Ako je jedna od osoba u vezi sklona porodičnom životu, klasičnog tradicionalnog tipa, a druga sklona lutanjima i pustolovnom načinu života, možda odmah treba priznati da, uprkos strasti, u vašu vezu nije vredno ulagati.

Na različitom ste intelektualnom nivou

U kvalitetnoj vezi parovi se slažu na intelektualnom i fizičkom nivou. Ako jedno voli Ničea i sluša operu, a drugo preferira lake note i videoigre, veza na duge staze možda je teže ostvariva, ali uz velik trud, ne i nemoguća. Zajednički interesi i stajališta poželjni su, jer je jednostavno nužno da parovi mogu komunicirati na istom nivou.

Deca

Verovali ili ne, najčešći razlog nekompatibilnosti parova različito je stajalište o deci. Jedno možda uopšte ne želi decu, drugom je dovoljno samo jedno, a neki žele mnogobrojnu porodicu. Ako vam se mišljenja oko ovog važnog pitanja ne poklapaju, znak je da niste baš jedno za drugo.

Stav o monogamiji

Stav 'slobodne ljubavi' neguju oni koji jednostavno ne veruju u monogamiju. Neki ljudi jednostavno žele da iskuse sve što im se pruža. Ako ste monogamni, veza s poligamnom osobom može biti vrlo bolna. Samopouzdanje vam može doći u pitanje, svađe nećete moći da izbegnete, a ovo su dva toliko različita stila života da je možda bolje da ne pokušavate da promenite jedno drugog.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.

Koliko je seksa potrebno za sreću

Gotovo polovina bračnih parova ima seksualne odnose dva puta mesečno, pokazali su rezultati novog istraživanja naučnika sa Kinsli univerziteta u Americi.