Abramovič prodaje Čelsi, dobit ide žrtvama rata u Ukrajini

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič izjavio je večeras da će prodati fudbalski klub sa "Stamford Bridža".

Naveo je da će ukupna neto dobit od prodaje ići "svim žrtvama rata u Ukrajini", javlja "Skaj njuz".

Ruski milijarder, koji je preuzeo klub 2003. godine, naveo je u izjavi da je "u najboljem interesu" velikana Premijer lige da bude prodat.
Prošle nedelje, Abramovič je saopštio da se povukao iz kluba i da će sada brigu o ovom premijerligašu iz Londona preuzeti poverenici Čelsijeve dobrotvorne fondacije.
  • ha

    03.03.2022 08:16
    Ovo njemu ko kad bi ja prodala paklu papirnih maramica pa dala dobit na poklon.
  • Gordana

    03.03.2022 06:44
    Za Jovicu sa brcima
    Uvek ima jos mnogo, mnogo mogucnosti za svako zasto, pa i za ovo? Jedna je, recimo da je potpuno drukciji od nas koji ga tumacimo!Ili nesto cetvrto, peto...! A mozda i ovo sto bi moglo da se preporuci i Jovici sa brcima i ovdasnjim politicarima koji kreiraju svet "za nasu decu"! Mogli bi se preporuciti Darko Rundek i Milena Markovic i njihova Daddy (Doll Ship). Mozda je tatica Sofije Abramovic, stare 27 godina, samo slusao svoju devojcicu, koja se oglasavanjem na tviteru javno, odmah stavila na stranu Ukrajinaca!
  • @marija

    03.03.2022 00:23
    Celzi duguje Romanu 1,5 milijardi evra. Da zeli, sutra bi ugasio klub zbog toga. Al ajd, treba i na internetu nesto napisati, popljuvati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin