Devet godina dojila ćerku

Majka četvoro dece Šeron Spink prestala je da doji svoju ćerku Šarlot nakon devet godina.
Ova devetogodišnja devojčica sama je odlučila da više ne želi da sisa.
 
Njena majka Šeron rekla je da je ponosna na sebe što je toliko dugo dojila jer je Šarlot zdrava devojčica koja se retko razboljeva zahvaljujući sastojcima majčinog mleka. 
 
"Verujem da majčino mleko ima brojne prednosti. Šarlot je u ovom uzrastu sisala samo jednom mesečno kad se osećala loše i sve više vremena je provodila bez mog mleka", rekla je Šeron.
 
Iako je često kritikovana i optuživana za zlostavljanje dece, Šeron veruje da postoji mnogo mama koje to rade i da ona nije jedina, te smatra kako majka i dete na ovaj način stvaraju neraskidivu vezu. 
 
Šeron je planirala da devojčicu doji do desete godine, međutim Šarlot već dva meseca nije tražila dojku. Šeron je rekla kako joj dojenje neće nedostajati jer se sve desilo postepeno.
 
"Da je prestala da sisa odjednom, verovatno bi mi nedostajao taj osećaj, ovako se to dogodilo postepeno i prirodno. To je bila njena odluka, međutim ako bude želela ponovo da sisa ja ću joj to dopustiti", rekla je Šeron.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom