VIDEO: Dečak se zaglavio u aparatu za igračke, spasavali ga vatrogasci

Dečija znatiželja često nije bezopasna, u šta su se uverili Kelsi Ingersol i njen suprug Adam nakon što su otkrili kako se njihov dvogodišnji sin uputio u neverovatnu avanturu.
Naime, dečak se zaglavio u aparatu s igračkama kakve često možete pronaći u brojnim šoping centrima.
 
Tokom porodične večere početkom februara u jednoj piceriji u Ferhoupu u Alabami, ćerka je obavestila Kelsi o nevolji u kojoj se našao dvogodišnjak. Otac je pokušao da izbavi dete, ali uprkos silnom trudu, i pomoći zaposlenih u piceriji i drugih gostiju, nije uspeo.
 
"Vrata su mogla da se otvore samo ka unutra, prema njemu, i nikako nismo mogli da ga izvučemo", opisala je Kelsi nekoliko neuspelih pokušaja.
 
 
Morali su da pozovu vatrogasce, koji su rastavili aparat i u roku od 20 minuta oslobodili dečaka.
 
Nakon što je neobična evakuacija završena, Kelsi je na svom Fejsbuku podelila u kakvu se nevolju upustio njen dvogodišnjak. Kaže kako je kao majka inače i previše zaštitnički nastrojena prema svojoj deci, pa da joj i dalje nije jasno kako je dečak uspeo da se uvuče u aparat a da to niko ne primeti.
 
"Nikada se nismo brinuli oko ovakvih aparata jer nismo ni pomislili da bi dete moglo da uđe u njega", izjavila je Kelsi.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom