Mama četvoro dece umrla nakon porođaja, a potom spasila 12 ljudi

Kejtlin Torson, iz američke savezne države Oregon,majka je četovor mališana. Svoje četvrto dete donela je na svet krajem prošle godine i samo pet dana nakon toga vratila se u bolnicu usled intracerebralnog hematoma.
Mama četvoro dece umrla nakon porođaja, a potom spasila 12 ljudi
Foto: Pixabay (Ilustracija)
Uprkos nizu operacija, stanje joj se pogoršalo. Na kraju nije postojalo ništa što su lekari mogli da urade kako bi joj pomogli.
 
U skladu s njenim željama da donira svoje organe, lekari će spasiti dvanaest pacijenata koji čekaju na transplantaciju. Neki od njih čekaju na presađivanje srca i pluća, prenosi Unilad.
 
"Kao što znate, Kejtlina smrt je bila nezamislivo težak udarac svima koji su joj bili bliski, a pogotovo njenom divnom suprugu Džesiju. Bila je žena koja se radovala životu. Saznali smo da će, u skladu s njenim željama, njeni organi biti donirani. Medicinska sestra rekla je Džesiju da je njegova supruga jedna u milion donora organa ovakvog značaja", rekao je Ričard Stabs, koji je za porodicu Torson napravio internet stranicu za prikupljanje donacija GoFundMe.com.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This week's Year of Hello Bello Bundles goes to Jesse Thorson, father to baby boy, Teddy (in addition to 3 other kiddos), from Medford, Oregon. Four days after his wife, Kathleen, gave birth she suffered a devastating intracerebral hemorrhage and after several surgeries, it was clear she wouldn’t survive. Before she passed earlier this month, Kathleen said she wanted to save as many lives as possible and donated an almost unheard of 12 organs, including her heart and lungs. Jesse - our thoughts are with your family during this unimaginably difficult time. Sending peace and love your way. @thethorsons @hellobello

Објава коју дели kristen bell (@kristenanniebell) дана

 
Ova stranica će nastaviti da prikuplja donacije kojima će se pokriti troškovi lekarske nege novorođenčeta. Torsonovima je već priloženo skoro 120.000 dolara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom