Prvi nudistički restoran u Parizu zatvara vrata zbog slabe posete

Prvi nudistički restoran u Parizu bio je prisiljen da zatvori svoja vrata samo 15 meseci nakon otvaranja zato što nije uspeo da privuče dovoljno klijenata.
Restoran "O'naturel" u februaru će trajno zatvoriti svoja vrata, otkrili su vlasnici Majk i Stefani Sada, piše "Dejli mejl".
 
"Samo ćemo se sećati dobrih vremena, susreta s prekrasnim ljudima i klijentima koji su bili spremni da podele izuzetne trenutke s nama", rekli su vlasnici restorana.
 
Blizanci Majk i Stefani odlučili su se na otvaranje nudističkog restorana iako sami nisu bili nudisti. Oni su rekli da su jednostavno uočili poslovnu priliku u zemlji koja je jedna od najboljih svetskih nudističkih destinacija.
 
U to vreme Stefani je rekao da nudističke plaže i slična turistička odredišta ljudima pružaju priliku da budu nudisti samo u letnjim mesecima, dok će njihov restoran pružiti nudistima priliku da to budu tokom cele godine.
 
Posetioci po dolasku ostavljaju svoju odeću i telefone u garderobi, a nakon toga dobiju papuče koje nose u trpezariji. No, žene mogu ostati u štiklama ili sličnoj obući ako to žele. 
 
Velika bela zavesa preko prozora štiti goste od pogleda spolja, a sam enterijer je minimalistički uređen.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.