Er Srbija traži maskotu: Pozvala građane da daju svoje predloge

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija pokrenula je konkurs za maskotu kompanije i pozvala punoletne građane Srbije da daju predloge kreativnog rešenja i imena buduće maskote.
Er Srbija traži maskotu: Pozvala građane da daju svoje predloge
Foto: 021.rs
Zainteresovani za učešće na konkursu ideje mogu da pošalju najkasnije do ponedeljka, 27. maja u 23.59 časova na mejl adresu maskota@airserbia.com, sa naznakom "Maskota AirSERBIA", uz obavezno navođenje svog imena i prezimena i kontakt telefona.
Najbolje rešenje, koje izabere stručni žiri, biće nagrađeno putovanjem za četiri osobe na bazi sedam noćenja koje se može realizovati do kraja 2024. godine, a pripremljene su i vredne nagrade i za drugoplasiranu i trećeplasiranu kreativnu ideju.
Direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Boško Rupić naglasio je da maskota predstavlja simbol koji povezuje kompaniju sa putnicima i širi pozitivnu energiju.
 
"Maskota je neizostavan deo identiteta mnogih kompanija. Ona pobuđuje dobro raspoloženje, predstavlja simbol povezanosti i prijateljstva. Verujemo u kreativnost i talenat naših građana i zato ih pozivamo da se uključe u konkurs i pomognu nam da odaberemo maskotu koja će nas predstavljati širom sveta", rekao je Rupić.
  • Jovo

    14.05.2024 12:21
    Da prvo izmene audio napaljene engleske spikerke koja uči da vežemo pojas? Letim raznim kompanijama i nijedna nema tako iritantna PA kao Air Srbija.
  • Torente

    14.05.2024 08:41
    ...
    Vučić u dimijama na letećem tepihu...
  • .

    13.05.2024 19:03
    Bice neki nacionalisticki kiceraj u plavoj i crvenoj boji, razume se.

    Nista moderno, nista internacionalno... samo zastarelo i primitivno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja