FOTO: Da li je ovo pas ili mačka?

Kada je reč o optičkim iluzijama, na internetu sigurno možete da pronađete desetak takvih dnevno.
Međutim, ove fotografije nisu optička iluzija, iako su zbunile celu veb zajednicu.
 
Na Tviteru se pojavila fotografije zagonetne životinje, a čak i njena vlasnica kaže u šali da nije sigurna ima li mačku ili psa.
 
 
Korisnici dele fotografiju i ostavljaju komentare pretpostavljajući o kakvoj je životinji reč.
 
Na kraju je osoba koja je vlasnik Tviter profila napisala kako je ipak reč o mački. Ona redovno svoje pratioce izveštava o dešavanjima u Ačoumovom životu i postavlja fotografije ove čudne mace sa preslatkim mašnicama.
 
"Neki ljudi kažu kako moje divlje krzno i intenzivne oči čine da izgledam kao pas, ponekad kao sova, ludi naučnik, gremlin ili Grinč", piše na Tviteru.
  • BlasteR

    15.11.2016 09:45
    Oci
    Na prvoj fotografiji su zenice skupljene kao kod macaka... =)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.