Džinovsku pandu udarila struja nove električne ograde Zoo vrta

Džinovska panda u Zoo vrtu u Edinburgu naučila je na teži način da je njen kavez sada obezbeđen električnom žicom.
Posetioci su bili zabrinuti kada su gledali Jang Guanga, džinovsku pandu, kako trči u svoju jazbinu nakon što ju je udarila struja, a tom prilikom nije povređena.
 
Čuvari u Zoo vrtu kažu da je električna ograda postavljena kako zbog bezbednosti životinja, tako i zbog bezbednosti posetilaca.
 
Vlasnici Zoo vrta kažu da je pandu samo jednom udarila struja, te da će životinja jako brzo naučiti da se kloni ograde.
 
Jang Guang i njegova partnerka Tijan Tijan jedine su džinovske pande u Ujedinjenom Kraljevstvu, a prošlog meseca su prebačene iz staklenog kaveza u svoje novo stanište. Kako navodi agencija AP, pande su prebačene kako bi imale mirno stanište, jer su ranije živele pored zgrade nekadašnje bolnice koja se sada renovira.
  • Gghh

    24.07.2019 09:07
    Ja bih na vrata od stana dotičnog koji je potpisao takvu odluku stavio 10000v malo da se igra i da na teži način nauči da je pod naponom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.