VIDEO: Luda trka automobila i medveda

Prisustvo medveda na ulicama ruskih gradova nije neuobičajena pojava. Nekada se mogu videti i na putevima, a snimak iz Sočija pokazuje da se ove životinje rado upuštaju u trku sa automobilima.
VIDEO: Luda trka automobila i medveda
Foto: Pixabay (Ilustracija)
Vozač je posle oštre krivine naišao na odraslog medveda. Automobil i životinja su tokom jednog dela trke bili izjednačeni, ali je medved sve vreme pokušavao da bude brži od mašine.
 
Obračun životinje i automobila je i snimljen, a video je brzo postao popularan na društvenim mrežama. 
 
Nauka kaže da medvedi mogu da trče brzinom od 50 kilometara na čas. Soči je, inače, savršeno mesto za brzinski obračun. Trke Formule 1 se od 2014. godine održavaju u tom ruskom gradu.
 
  • jadno

    16.01.2020 17:37
    stetocine
    za sada pobedjuju
  • ...

    12.01.2020 17:44
    ma kakva trka?
    Koliko ja vidim ovde medved bezi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.