Cimet keksići

Donosimo recept za hrskave keksiće sa ukusom cimeta.
Cimet keksići
Foto: Pixabay (ilustracija)

Sastojci:

– 3 jajeta
– 200 g šećera
– 500 g brašna
– 1 prašak za pecivo
– 1 maslac
– 1 kesica cimeta
Priprema:
 
Sve sastojke dobro izmesiti da testo bude kompaktno.
 
Razvaljati testo oklagijom na debljinu od oko pola centrimetra i vaditi keksiće kalupima po izboru.
 
Peći na 200 stepeni dok blago ne porumene.
 
Po želji možete ih uvaljati u šećer u prahu.
OGLASI RADNO MESTO!

Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.

Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.

  • Zemlja čudesa

    05.11.2022 22:30
    Opcija A
    Napraviti duplu meru, s tim da u nju stavite 4 kesice vanil-šećera umesto cimeta. Spojiti cimet i vanila keks pekmezom od kajsije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Šta ne treba piti na prazan stomak

Bilo da ste se tek probudili ili je prošlo dosta vremena od poslednjeg obroka, posezanje za određenim pićima može izazvati nelagodnost i iritirati želudac.

Evropski sud pravde: Bezalkoholni džin ne postoji

Najviša pravosudna instanca Evropske unije, Evropski sud pravde (ECJ), presudio je da bezalkoholno piće ne može da bude prodavano kao džin, jer je to ime rezervisano za specifično alkoholno piće.