Život
20.02.2015.
12:20 > 12:33
Konzumacija hrane bogate holesterolom poput jaja, crvenog mesa i maslaca ne predstavlja poseban rizik za zdravlje, suprotno mišljenju mnogih i tradicionalnim stanovištima o holesterolu, zaključio je odbor američkih stručnjaka.
  • Y

    20.02.2015 17:03
    Kompanije diktiraju istraživanja...
    ...i rezultate.
    Najbolja dijeta: jedite sve što ste jeli, ali smanjite na polovinu, ili na 30% (pogotovo ako ste stariji o 40 godina). Argume prethodno operite u blagom rasrtvoru zeolita. Krećite se što više, prirodno ubrzavajte metabolizam, cirkulaciju, razmenu materija, i sagorevanje ugljenih hidrata. Meso jedite s povrćem (a ne sa krompirom, ili testom). Što manje kombinacija namirnica različitog porekla - to bolje. ("Bog je dao hranu, a đavo - kuvara". Mislite o tome.) I nikako GMO! I to bi bilo to.
  • Manjina 57

    20.02.2015 14:15
    Koji ste me očin onda terali 30 godina na dijetu? A holesterol se nije smanjio. Sa 19 godina kako može neko da ima 30% više holesterola od maksimalne vrednosti? Valjda je urođeno, ko će ga znati, ali za ovo mogli su i mene da pitaju, znam na osnovu iskustva, i verovatno još puno ljudi. Ameri otkriju mlaku vodu, kako njima odgovara. Isto je kao sa sintelonima "od zida do zida", rezultat: teške alergije... i mogli bi da nabrajamo. Deda mi je živeo zdravim životom:ceo dan na njivi, nije pio, nije pušio, bio je mršav, i na kraju umro od srčane bolesti. Toliko od mene za američke naučnike (koji svašta plasiraju u svet kako im političari nalažu)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna