Život
25.02.2015.
07:47
Dali ste obećanje jedno drugom da ćete se voleti i poštovati u zdravlju i bolesti, u dobru i zlu? Ipak, svaka veza nailazi na probleme, tako da niste jedini ako i vi u svojoj nalazite "rupe".
  • Jovica

    27.02.2015 16:34
    Smeta im
    Žena !!!
    Ako imaju dobru ljubavnicu :-)
  • laloš

    26.02.2015 10:36
    legalitet
    stupajući u brak dajete ženi legalitet za materinstvo
  • Miloš

    26.02.2015 07:37
    Slušanje
    Nemaju muškarci ograničenu sposobnost slušanja i zadržavanja pažnje i fokusa na određenoj temi nego su muškarci mnogo, mnogo racionalnija bića od žena i mnogo sposobniji da razvrstaju suštinsko, bitno od nebitnog, dok je kod žena to sve haotično složeno
  • pera

    25.02.2015 18:36
    ..
    E, ako se zena i pozali odmah je rospija... A ako muskarac samo malo s drugom, odmah je preljubnik...
  • Single4ever - Brak

    25.02.2015 17:49
    Ženska strana medalje
    Razmažena lenčuga navikla da se svet vrti oko nje. Očekuje da se dete samo presvlači i hrani dok njegova džarija obleće oko Njega. Naravno deci su bliže i Njegove strine od one koja ih je nosila devet meseci u stomaku i prošla pakao da ih rodi. Njegova mama svetica ima komentar na sve i nikada ne greši. Njegovo veličanstvo uvek je u rimskom pravu. ako se kojim slučajem žena požali na muža ona je nezadovoljna aspida, zvoca, lenja je, tražila je sponzora... I naravno njena mama je ratni zlikovac. U najkraćim crtama ovako izgleda brak kod nas.
    Razmažena lenčuga navikla da se svet vrti oko nje.
  • single4ever

    25.02.2015 16:54
    Brak
    Robija, nista drugo. Shvati on dobro da je ustvari samo deo igre i da samo sluzi svrsi.

    Ako ON ocekuje da ONA obraca paznju na njega kao pre braka, onda stvarno ocekuje previse. To i nije bio ni cilj ni smisao, vec samo deo posla.
    Gospodo muskarci: kada se rodi dete, shvaticete da ste posle samo sponzori i animatori i nista vise! Uz sve to, morate da postujete samo dva pravila. a to su da svaki mesec ostavite sve pare na sto i da ne smete da se petljete sa drugim zenama.
    Sve ostalo vam je dozvoljeno! Jedino je pitanje, sta vam je posle toga ustvari ostalo?

    Nista to ne vredi. Robijanje do kraja zivota, a kome i cemu stvarno je nejasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna