Život
16.06.2015.
20:11
Možda ćete se iznenaditi kad saznate da ono što nam se često zna naći na tanjiru ili u šoljici uopše nije toliko loše za nas.
  • 17.06.2015 12:44
    kikiriki i jaja mi u gacama, vino u stomaku, a kafu preskacem
  • 17.06.2015 12:29
    Neplodnost
    S jedne strane država dozvoljava uvoz zastarelog, hormonski nadojenog, antibioticima nafilovanog mesa iz inostranstva, preko domaćih tajkuna, kako bi neko od njih kupio novu jahtu.
    Za to vreme uništava domaćeg seljaka proizvođača zdrave hrane.
    Tako]e, ignoriše se krijumčarenje GMO semena koje se naziva "hibridnim", a koje će dovesti do mešanja sa domaćim zdravim, a zatim zahteva za odbranom licence i uvođenjem svih GMO povoljnih zakona.
    Sa druge strane se daju ogromni novci za procese lečenja neoplodnosti ovog naroda.
    A što je najkomičnije u ovoj tragediji, svi koji učestvuju u tim odlukama i dozvolama smatraju sebe inteligentnim i obrazovanim ljudima.
    Zaista, za čije interese svi oni rade?
  • 17.06.2015 11:17
    Naši korporacijski "prijatelji"
    Dok imamo pravo da dajemo mišljenje o hrani, a pre nego što nam sluge izglasaju Zakon o zabrani kritike hrane, povodom dozvoljavanja GMO hrane, koje je sasvim izvesno, želeo bih da kažem slobodno sledeće: - Svaka prirodna hrana je bolja i zdravija od svake prerađene hrane koju proizvodi neka kapitalistička korporacija u vlasništvu nekog iz Elite.
    - Nedavno smo imali problem gde je sila hrane, nekih 900 tona Nestele kolača u Indiji stavljeno van prometa i naloženo uništavanje.
    Eto, slučajno im se omakla visoka koncentracija olova u proizvodima koje jedu uglavnom deca.
    Žele da odgoje stado zatupljenih robova.
    Na sreću, u Indiji sve funkcioniše i otkrila ih je državna agencija za kontrolu.
    Takođe, sada im prevrću magacine i ispituju ostale proizvode.
    Kanda nekako sumnjaju u njihove dobre namere.
    Nego, koliko se mi kontrolišemo?
  • kikiriki

    17.06.2015 09:47
    dobar je i za
    stolicu...
    ko ima problema sa zatvorom uveče lepo kesicu kikirikija (pečeni ne prženi, lepši je) uz pivce ili dva i da vidite ujutru...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna