Život
01.11.2010.
08:47 > 08:47
Da put do muškog srca zaista vodi kroz stomak, potvrdilo je jedno italijansko istraživanje.
  • Srki

    04.11.2010 00:05
    Za Juliet
    Nije moj um skucen. Ja nemam problem sa zenama i postuem ih, cak ih i vise postujem od ostatka populacije. Pojedine zene su danas emancipovane, rade i grade karijeru. Ja sam samo rekao "zavisi" jer ima i onih zena na ovom nasem prostoru koje ocekuju da muz radi po ceo dan, a kada dodje kuci da radi kucne poslove, a one da se doteruju, gledaju serije i tracaju sa komsinicama. Ja se nadam da ti pripadas prvoj grupi zena i ako je tako, onda nema razloga da me pogresno shvatas. ZBOG ove druge grupe sam napisao "zavisi". A ti me doceka na noz. Mozemo na nekom drugom mestu oko toga diskutovati.
  • juliet's muffin

    03.11.2010 15:48
    @srki
    Ja sam lepo rekla s čim imam problem - sa uvijenim seksizmom koji se i dalje provlači kroz sve pore društva. I muškarac koji je komentarisao posle mene je to shvatio.

    Međutim, ti si to u svom skučenom umu pretvorio u "problem s muškarcima". Možda ti imaš problem? ;)
  • Srki

    02.11.2010 22:41
    Za Juliet
    Juliet, ti sigurno imas neki problem sa muskarcima cim ovako pises. Nesto te muci, pa olaksavas dusu :) kroz tekst. Naravno da ne treba bacati po kuci smrdljive carape. Ako te nesto muci u vezi muskaraca, slobodno reci.
  • Andro

    02.11.2010 11:29
    ?
    Ja ovo ne razumem. Baš je seksistički. Kakve ima veze ko će da kuva? I iznosi smeće? I usisava prašinu? I pere prozore? I pegla odeću?
    Totalno bezveze.
  • juliet's muffin

    02.11.2010 08:30
    nema šta da zavisi
    Vremena su se promenila. Žene rade, imaju karijeru, ali čini mi se da ovo "istraživanje" (kao i mnoga druga) implicira da je uloga žene i dalje da sedi u kući i duva u nalakirane nokte, dok muškarac "radi po ceo dan".

    Ne vidim što se ovakva istraživanja uvek obraćaju ženama i samo ženama. Što niko ne napravi istraživanje o tome koliko bi devojaka šutnulo tipa jer ostavlja po kući svoje smrdljive čarape i ne ume ni čaj da napravi?
  • Srki

    02.11.2010 00:29
    Za juliet
    Zavisi!Ako muškarac radi po ceo dan, a žena ne radi, onda je logično da ona sprema večeru.Ali ako oboje rade po ceo dan, onda i muškarac može spremiti večeru. najgore su žene koje ne rade, imaju vremena na pretek i još gunđaju muževima da neče da rade po kući, a oni rintaju po ceo dan da omoguće porodici pristojan život! Zato takve žene imaju vremena da gledaju serije, piju kafu sa komšinicama i sl. Ženama svaka čast, ali ljudi bežite glavom bez obzira od gore pomenutih!
  • juliet's muffin

    01.11.2010 14:01
    aaa?
    A što se on ne postara da ja ne budem gladna? Je l' to po defaultu žena sedi kod kuće dok muškarac radi, pa je red da dragom napravi večeru?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna