Autor: RTS

Život
26.10.2019.
16:12 > 16:15
Opušci od cigareta čine neverovatnu jednu trećinu ukupnog plastičnog otpada na planeti i veoma je diskutabilno da li uopšte štite pušače od duvanskog dima, ističu naučnici sa Londonske škole za higijenu i tropske bolesti i traže od Velike Britanije i vlasti širom sveta potpunu zabranu filtera na cigaretama.
  • Hahahohohuhu

    27.10.2019 13:40
    Pazi, ćuko
    Pseći izmet se razlaže i postane đubrivo, ali flaša ne. Simptomatično je koliko neki samo čekaju šlagvort da ispolje svoju mržnju prema životinjama, čak i kad to uopšte nije tema. Ja ne vidim da psi svojim postupcima uništavaju život na planeti. To što pas urinira ili kaki je prirodno, a to što čovek svesno uništava svoje stanište, jedino koje ima, to je glupo, bahato i trebalo bi da bude kažnjivo.A samo malo truda svih nas je potrebno, ali ne, lakše je pljuvati životinje. Ja imam decu a ljubimce nemamo, što planiram da promenim čim se steknu uslovi. Tačno bih pre popio kafu s psom nego s nekim komentatorima.
  • @nit' pušim,nit' pij

    27.10.2019 13:08
    Objašnjenje
    Pseći izmet je izvor zaraza organski je. Nije isto kada ugaziš u čep od piva i u pseći izmet, to iskustvo si, sigurno, do sada imao. Smeće se ne baca na travnjak i na beton, baca se u kantu za smeće. Psi ne treba da se vodaju tamo gde se igraju deca, gde ima bolesnih i slično. Svog psa drži u svom dvorištu inače si potencijalno direktno odgovoran za nečiju smrt. Zaista, nekim ljudima se ne vredi ni nacrtati.
  • Indijanac

    27.10.2019 08:44
    @sale ns
    De si sale naucnice nas najveci, nisam te prepoznaooo..
  • sale ns

    26.10.2019 21:59
    zakonom zabraniti cigarete i duvan !
    pod hitno legalizovati marihuanu iz dva razloga-
    1.ne treba filter za djoint
    2.duvan ima 700 stetnih materija a marihuana 0 !
  • Nit pusim nit pijem

    26.10.2019 19:08
    nit imam psa
    Treba ukinuti i filtere i cigarete.
    Tako je najnolje i za ljude i za planetu.
    Naplaćuju kazne za vlasnike pasa koji ne pokupe za svojim psom a pušaci bacaju cigarete gde god stignu.,opušaka svuda u parku na dečijim igralistima,autobuskim stanicama ,iza skola i obdanista...isto je i sa cepovima od piva,pisebno oko samousluga je često umesto tavnjaka "zabetonirana" zemlja i trava cepovima.
    Znaci pušači i "pivopije" ne treba da plaćaju kaznu što ostavljaju djubre iza sebe,samo vlasnici pasa.
    Zasto nisu jednaki,čistoća je važna za svakoga!Ne može se kazna naplaćivati selektivno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna