Život
26.10.2011.
17:18
Grci su prvi po učestalosti seksualnih odnosa, Šveđani veštine potrebne u krevetu uče u školama, Brazilci su spremni sve da probaju, dok Izraelke znaju da traže od partnera ono što im prija.
  • Vampirski filmovi

    28.10.2011 09:25
    Živim k'o u cara!
    Ses!
  • Izje..ni

    27.10.2011 10:47
    Ja mislim da smo po broju seksualnih odnosa ubedljivo na prvom mestu, daleko od svih ostalih. Ovde običan narod j... ko stigne, vlast, državne službe, pokvarene gazde, možete da birate a nekada i svi u isto vreme!
  • Lala_Neznanov

    27.10.2011 07:16
    Ajte molim vas...
    Bio sam ja u Grckoj i nagledao se grcke lepote. Sve zene su kao kruske a muskarci napucani kepeci.

    Video sam jednu lepu devojku. Pomislih ima lepih grkinja a ona se okrenu i povika dvoje dete na srpskom.
  • Veljko B. Uzicanin

    26.10.2011 19:23
    Ima jedan vic jos iz doba kada su se pravili radio aparati sa lampama. Dakle, svadjali se Rus, Amerikanac i Era ko ima najbolju lampu. Rus: Mi amamo najbolju lampu jer kada se ona ugradi u radio aparat on hvata signale sa cele zemaljske kugle.
    Amerikanac: Nije to nista, mi kada ugradimo nasu lampu u radio aparat on hvata signale iz celog svemira.
    Era: Ni to nije nista. Mi imamo jednu jedinu lampu na sred sela, pa kada se ona ugasi hvata ko koga stigne. :)
    Hocu reci da nasi seljaci nikada nisu ni culi za Durex, a ni Durex nije cuo za seljake, te je ovo istrazivanje o seksu nepotpuno. Durex-ovci treba da banu ovde kada se ugasi ona lampa, tek tada bi videli sta je pravi seks: na stali, na plastu, uz sljivu, iza svinjca, uz traktor...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna