Zemlje sa najboljim seksom

Grci su prvi po učestalosti seksualnih odnosa, Šveđani veštine potrebne u krevetu uče u školama, Brazilci su spremni sve da probaju, dok Izraelke znaju da traže od partnera ono što im prija.

Grci su prvi po učestalosti seksualnih odnosa, Šveđani veštine potrebne u krevetu uče u školama, Brazilci su spremni sve da probaju, dok Izraelke znaju da traže od partnera ono što im prija.

Istraživanje seksualnih navika parova koje je sprovela kompanija "Dureks" pokazalo je zanimljive rezultate i izdvojilo četiri zemlje čiji stanovnici najviše i najčešće uživaju u seksu, piše Press. Brazil, Švedska, Grčka i Izrael su prema rezultatima istraživanja mesta gde parovi to rade najčešće, a kada je seks u pitanju, ne stide se da eksperimentišu.  

BRAZIL


Predivna preplanula tela mladih Brazilki verovatno su jedan od razloga zašto Brazilci često imaju seksualne odnose, a čak 85 odsto parova izjavilo je da to radi barem jednom nedeljno. Možda to i ne deluje kao neka fascinantna statistika, ali druge zemlje i te kako zaostaju za ovom brojkom. Brazilci su spremni sve da probaju, pa im afrodizijaci nisu strani, a 77 odsto ispitanika izjavilo je da redovno praktikuje oralni seks. Istraživanja pokazuju da je za seksualni nagon Brazilaca kriva znatiželja, a iako seks smatraju odličnom aktivnošću protiv stresa, pokazali su se i kao relativno veran narod. Čak 70 odsto žena izjavilo je da je za dobar seks potreban nivo intimnosti koji je moguć samo u monogamnom odnosu.

ŠVEDSKA
Žitelji najdepresivnije zemlje na svetu potragu za seksualnim zadovoljstvom započinju veoma rano, pa je tako seksualna edukacija deo obrazovanja, a sastoji se od brojnih predmeta. Počinje sa biologijom u osnovnoj školi, a neke srednje škole imaju izborne predmete na kojima je moguće naučiti sve o ljubljenju, seksualnom identitetu i kontracepciji. Školovanje se nastavlja i na fakultetu, pa je moguće upisati predmete koji analiziraju seksualnu požudu i mnoge druge aspekte seksa. Švedska nudi i razne sajmove i radionice za zrelije žene, na kojima one mogu otvoreno da pričaju o orgazmu, nauče kako da pronađu svoju G-tačku, a sve je to razlog zašto je čak 61 odsto ispitanica reklo da je doživelo orgazam tokom poslednjeg seksualnog odnosa.

GRČKA
Grcima pripada zlatna medalja u seksu, a od 26 zemalja zauzeli su prvo mesto po učestalosti vođenja ljubavi, sa čak 164 puta godišnje. U Grčkoj je seks način za provođenje slobodnog vremena, a mali je procenat žena koje se izvlače na glavobolju kako bi ga izbegle. Možda je stvar u klimi ili u atraktivnim telima grčkih muškaraca, ali jedno je sigurno: Grci često upražnjavaju seks i ne stide se da eksperimentišu u krevetu.

IZRAEL
Nedavno sprovedena anketa na 14.840 Izraelki pokazala je da je njih čak 72 odsto doživelo orgazam tokom poslednjeg seksa, a čak 71 odsto je izjavilo da se to dogodilo zato što su znale da traže od partnera ono što im prija. Izraelke nisu ćutljive u krevetu, a ako glasnim uzdisanjem i stenjanjem ne uspevaju da prenesu poruku partneru, nije im teško da kažu šta tačno i kako žele.

  • Vampirski filmovi

    28.10.2011 09:25
    Živim k'o u cara!
    Ses!
  • Izje..ni

    27.10.2011 10:47
    Ja mislim da smo po broju seksualnih odnosa ubedljivo na prvom mestu, daleko od svih ostalih. Ovde običan narod j... ko stigne, vlast, državne službe, pokvarene gazde, možete da birate a nekada i svi u isto vreme!
  • Lala_Neznanov

    27.10.2011 07:16
    Ajte molim vas...
    Bio sam ja u Grckoj i nagledao se grcke lepote. Sve zene su kao kruske a muskarci napucani kepeci.

    Video sam jednu lepu devojku. Pomislih ima lepih grkinja a ona se okrenu i povika dvoje dete na srpskom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja