Autor: Index.hr

Život
05.10.2025.
05:36
U poslednje vreme Tiktok i Instagram preplavljeni su videima kuvara i food blogera koji u svoj bolonjez sos dodaju - kockicu tamne čokolade.
  • Iva

    09.10.2025 09:10
    Pa zna se da se dodaje šećer uvek u svaki paradajz sos, zbog kiselosti paradajza. Sad hoće biti šećer ili crna čokolada, svejedno
  • SPQR

    05.10.2025 17:59
    Za pocetak probajte da ne prekuvate testo (sto čini većina)
  • /

    05.10.2025 14:00
    /
    po starom madjarskom receeptu, cokolada i gulasu poboljsa ukus

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna