Život
10.10.2012.
14:50
Ženeva važi za jedan od najskupljih gradova na svetu, mesto u kom iznajmljivanje sobe u centru košta 3.000 dolara mesečno.
  • 12.10.2012 06:55
    Kod nas je kameno doba gde vladaju i dalje Makroi koji verovatno dobro podmazuju znamo vec koga.
    a citiracu deo teksta pa nek se nauci ova nasa vlast kako se to radi tj kako se puni budzet u u skoro najbogatijoj i najfinojoj drzavi u evropi porezima ovakvim ili onakvim putem nebitno, bitno je da ima priliva a da se ne zaduzuju nego mogu samo nekom da pozajmljuju sa debelim kamatama + svi koji se bave ovim poslom su registrovani i imaju sve podatke o njima , rekao bih nad svim tim svarima imaju kontrolu.

    Seksualni radnici su registrovani, PLACAJU POREZ, imaju zdravstveno osiguranje i redovne lekarske preglede. "Uvek se trudimo da stvorimo prijatno i sigurno okruženje za legalne seksualne radnike", rekao portparol ženevske policije.
    Citajte i ucite kako se to radi a ne da se shatro vodi tema o kosovu 22 godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna