Autor: Express.hr

Zabava
24.01.2017.
08:13
Iako su se gotovo svakome u životu nekada dogodile razne koincidencije, neke od njih su toliko neverovatne da uveliko prelaze mogućnost naučnog objašnjenja i prkose samom principu matematike.
  • @ime*

    24.01.2017 19:39
    da pogodim:
    Ti si jedan od onih sa ravnom zemljom a? Gravitacija ne postoji,lazu nas, skola je glupa - otvori um, imamo jutjub jel da? E pa cestitam ti!
  • Ministar troseda

    24.01.2017 14:09
    Brucka gratis
    Najveća slučajnost je da sam u kiosku kod Mileta trovača kupio pljeskavicu i u njoj nije bila ni jedna dlaka. Inače me uvek počasti nekom šesticom ili devetkom...
  • Ime*

    24.01.2017 11:59
    Nema slučajnosti
    Tvrdim da slučajnost ne postoji, i da je baš sve unapred određeno.
    To vam je kao kada bi ste - tvrdili da dve kuglice, koje su imale kurs i energiju kretanja jedna prema drugoj, i vi izvesno vidite i znate da mora doći do sudara - a tvrdite da se on slučajno dogodio. Neke stvari ne vidimo, i ne znamo, pa tvrdimo da su slučajne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna