Autor: Index.hr

Info
26.05.2017.
22:09
Postoji mnogo fraza koje koristimo u CV-ju i zbog kojih se poslodavcima često diže kosa na glavi, a da toga nismo ni svesni.
  • @freeman

    27.05.2017 10:44
    O sunce moje, pa nisu svi kao ti. Ovo sto si ti napisao se vredi u dve varijante: jedna je ako si partijski clan, tu niti je vazno sta znas da radis, niti po pravilu nesto i znas, a druga varijanta je kad si nkv radnik pa u cv i nemas sta da stavis osim licnih podataka. Takodje, ako te ne zanima posao van Srbije. A verovao ili ne, ima nas koji smo kvalifikovani i imamo neku profesiju, a s druge strane nemamo partijsku podlogu. Nama je neophodno da na neku adresu poslodavca posaljemo parce papira na kojem pise sta znamo da radimo, gde smo to naucili i gde smo to dosad radili. To se zove CV.
  • freeman

    27.05.2017 00:20
    Nemam CV jer ne zelim da ga napisem!
    Ja sam slobodan covek i nece me nikakvo globalisticko smece pretvarati u slugu ni uniformisanu budalu!
    Posao nalazim sam, bez da podilazim bilo kakvim gazdama i korporacijama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna