Autor: agencije

Info
22.06.2017.
20:50
Mandatarka za sastav Vlade Ana Brnabić najavila je danas da će, ako je Skupština Srbije izabere za premijera, privredni i ekonomski razvoj ostati jedan od ključnih prioriteta za ekonomski oporavak zemlje, a cilj će biti i pravljenje državne upave efikasne za građane i privredu.
  • Metla

    23.06.2017 10:42
    Samo napred Ana.Nateraj ih da urade završne račune do 28.februara tekuće godine i da se to okači na sajt da bude vidljivo (isti kriterijumi kao za privatne firme).Ko zabrlja, noga.

    Pojedinci u javnom sektoru žive kao carevi ili krezovi.Troše netransparentno ko pijani milioneri, a na posao idu kad im se ćefne.

    Ako ste već stegli omču oko vrata privatnim firmama (zatvaranja, kažnjavanja), morate iste kruterijume uvesti i u sektor dembelije.

    Policija i vojska su najpošteniji deo sistema, mada i tu ima sitnog kukolja.
  • antisendvic

    23.06.2017 10:40
    Prioriteti nove vlade ce biti isti kao i oni od prethodne : punjenje dzepova .
  • Sir Nose

    23.06.2017 10:08
    Draga Premijerko
    Molim vas da obidjete ispostavu RFZO u Novom Sadu i sami se uverite u degradaciju,psihicku torturu ogorcenih gradjana od strane neorganizovanog i nesposobnog rukovodstva i radnika za salterima.Ceka se po 3 -4 sata SAMO za informaciju koju mozete dobiti SAMO na jednom mestu (soba br.1)Dnevno se izda 500 brojeva i nakon toga salteruse nece da vas prime,iako npr. nema nikog pred kraj radnog vremena sa izgovorom da nemate broj!U 9 02 ujutro automat mi izbaci br.435 a oko podneva,klaj klaj su stigli do 150tog broja!Shvativsi da to sto zelim da overim necu uspeti istog dana,napustio sam objekat sa saznanjem da ubuduce moram doci oko 04 ujutro-da stanem u red!!
  • Stojan

    23.06.2017 07:22
    Gore nego
    Ovo će biti gori pion od onog Cvetkovića.
  • Marko

    22.06.2017 23:05
    trudi se ana, ali... niste sanirali ništa, niti ćete. javni sektor već uzima radnike na lizing i simulira rešavanje problema, "investitori" koje dovodite takođe. preko javnih nabavki odlivate pare bez da se trepne. svaki put kada neki funkcioner kaže "privreda je prioritet" naučio sam da čitam to kao "(burazerski) investitori su prioritet", a prioritet se uglavnom iskazuje na štetu javnih resursa, interesa i o trošku novca poreskih obveznika.

    u prevodu.... sve po starom. ništa napredno.
  • pera

    22.06.2017 21:29
    a koje vlade to nije bio prioritet. sve sam spin doktor

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna