Autor: Mreža 21

Info
21.07.2017.
09:14 > 16:15
Iako je Srem region gde je prosečna potrošnja po domaćinstvu najveća nakon Beograda i Novog Sada, u svega dve od šest opština postoje organizacije koje se bave zaštitom prava potrošača - u Sremskoj Mitrovici i Inđiji.
  • Stan

    29.10.2020 16:30
    Jkp stan
    Jkp stan Novi sad sa kojim zgrada ima ugovor o održavanju već danima ne reaguje na prijavu kvara na odvodnoj cevi, zgrada pliva u fejakihana, šta raditi i kome se žaliti
  • Đorđe

    22.07.2017 16:36
    Porobljavanje tržišta?
    Ako dobro shvatam, "Savetodavno telo" je nalik na nekadašnje centralno planiranje (šta, koliko, kakvo i po kojoj ceni će se proizvoditi/prodavati)? Nema novca nego samo entuzijazma članova potrošačke asocijacije? Ma 'Ajte, molim Vas! Hteli ste reći: "Tu nema novca, ali ako me se sete - sete! Ako ne, nikom ništa (neću tražiti - moje mišljenje je nezavisno)"?
    Na kraju, nije mi jasno idemo li mi putem "oslobađanja" ili "porobljavanja" tržišta? Idemo li putem zdrave konkurencije ili monopolizacije (bilo javne ili privatne)? Na kom tržištu se cena utvrđuje "borbom" agencija ili učešćem u radu "savetodavnih tela"?
    Zaista, hoće li mi neko pojasniti kojim to putem ide srpska ekonomija? Želeo bih da znam na vreme, dok su mi deca mala! Hvala.
  • dobrotvorka

    21.07.2017 22:47
    STVARNO?
    Baš čudno da se ljudi žale... Grad "blista" od čistoće, nigde travke a ni ambrozije, struju i vodu nam tačno obračunavaju, ništa ne poskupljuje, svi ljubazni i tačni-ma milina jedna!
    Najgore što nemam gde ni da pobegnem!
  • Kiklop

    21.07.2017 20:01
    jel sam rekao metlom
    Na Novom Naselju u Momcila Tapavice deponija Cistoce nema, pa nema drvo se polomilo od vetra u Stanoja Stanojevica nema nikog da dodje iz zelenila ,juce cekam autobus 33 minuta devetku nema je pa je nema i to u spicu u 14 i 30 i gsp kriticno. Igralista pocupana mobilijar ne koristan ....Treba jos?
  • casovnicar

    21.07.2017 14:44
    JKP Zelenilo
    Vec cetvrtu nedelju zaredom zovemo JKP Zelenilo Novi Sad da nam uklone drvo ispred zgrade na Novom Naselju koje je oborio onaj zadnji vetar pre 5 sedmica. Jos ga nisu uklonili
  • mako

    21.07.2017 09:58
    zalba
    dobio struju 17000 i slikao strujomer i oticao edb v. kod salter za reklamaciju i pokazao račun i sliku stanje strujomera i odmah izracunao i dobio novi račun 4800!
    ej o čemu oni kradu eps!!!
  • Cocco

    21.07.2017 09:49
    Od kude pa sade žalbe na rad JKP, kade je svima poznato da tamo radedu neki fini ljudi? Svi pripadnici nekih vladajućih partija! A neki su bili i u više partija. Daklem, iskusan kadar. I po pripadnosti parijama (to li je taj višepartijski sistem?) i po angažovanosti u samim partijama. Naročito u predizbornim kampanjama, kada su danima putovali na predizborne mitinge, drndajući se u autobusima i živeći na sendvičima, vodi i nekim sitnim novcima. I niko pojma nema kako im je bilo noću, po autoputu (rizikujući život!) i gde stignu lepiti predizborne plakate ili organizovati čuvanje bilborda sa velikim vođom! Onda, to je školski obrazovan kadar, do duše školovan po stare dane u elitnim obrazovnim ustanovama u kojima je studiranje puno kraće nego u nekim tamo koje se uopšte ni ne zovu Mega ili Giga. Osim navedenog, svršeni kadar iz tih obrazovnih ustanova je apsolutno višeupotrebljiv. Npr. mogu da rukovode ili rade u Kanalizaciji, pa (već po potrebi) u Putu, ili bolnicama, ili Urbanizmu, Elektrodistribuciji. Ili Patrijaršiji… I sve mogu. Mogu biti direktori, savetnici, vladike…
    Et', ubijte me, al' ja to ne mogu da skontam…
  • NS49

    21.07.2017 08:45
    Čujem da su žalbe za mobilne operatore najbrojnije. Bez uvrede, ali kraduckaju na sitno. Stvarno nema smisla ali oni idu logikom "dobra keru i muva" a kako muva ima 7 ili 8 miliona pa i nije im loše. Kad se žališ onda si lud ili mator.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna