Autor: Tanjug

Info
21.11.2017.
10:35
Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan izjavio je danas da će zakon o klimatskim promenama biti usvojen naredne godine.
  • U.N.K.L.E.

    21.11.2017 13:43
    Ovaj nesrecni Trivan bi mogao malo vise da se angazuje kako bi se sprecila nekontrolisana upotreba pesticida i herbicida, zaustavile nelegalne sece suma, masovni krivolov na rekama, fabrikama staviti filtere, investirati u reciklazu otpada i pozatvarati deponije.

    Za pocetak!?

    Ja cisto sumnjam da ce bilo ste navedeno iznad biti ucinjeno od strane ovog jalovog ministarstva. Mora da je doticni ministar hard core pobornik teorije NATO bombardovanja kao i mnogo budala na ovim prostorima ili je stvarno lud jer se pored onolikog zagadjenja i bahatosti gradjana tesko moze "praviti" lud.


    Ajde "ministre" zaradi za platu!

  • Srećni srba

    21.11.2017 13:33
    Čestitam
    Ma da, to isto kao zakon o kazneni poenima za penzionere što obeća Vučić umanjuje. Naravoućenije ko ne umre na vreme ima da plaća kaznu e pa čestitam precedniće.....
  • Eko

    21.11.2017 12:14
    Mrtvo slovo na papiru
    Ne sprovodimo ni postojeće zakone i stanje je sve gore. Još jedno mrtvo slovo na papiru i alibi za mandat.
  • Miško

    21.11.2017 11:08
    Mislim...
    Mislim da je donošenje Zakona o klimatskim promenama najbolji način da se regulišu klimatske promene, a i najbolje odslikava stanje kolektivne pameti u Srbiji. Sve po zakonu! Prirodne procese treba regulisati ljudskim zakonima i celokupnošću pravnog sistema Republike Srbije tako da nama građanima odgovaraju, a ne da se odvijaju stihijski po nekada nedefinisanim prirodnim zakonima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna