Autor: Tanjug

Info
10.12.2017.
23:10 > 07:36
Nakon nastanka prve teorije o ekscitonijumu pre skoro 50 godina, fizičari su konačno uspeli da pronađu dokaze o postojanju ovog oblika materije, prenosi "Dejli mejl".
  • Antifilozof

    10.12.2017 15:43
    Ma nemoj leba ti
    Filozofe aj ti nemoj koristiti internet. Nije to za vas nadlogičare. Lepo u Jerusalim (Hilandar,neki manastir), tamo se saginji, moli i prizivaj častivog da pobedi nečastivog. Pusti da svet, misao i nauka idu svojim putem. Nije ovo za vas evolucijske promašaje.
  • pedja

    10.12.2017 10:24
    @Filozof


    Ovo je vest iz nauke a ne politike.
  • Filozof

    10.12.2017 09:45
    Ne postoji ljudska nauka
    Prvo nastane misao, ideja o nečem. Zatim se upornim očekivanjem, merenjem i posmatranjem - čestice i ideja počinju ponašati prema nastaloj ideji.
    Čovekov um je suviše mali da bi to mogao shvatiti.
    Iz tog razloga čovek voli da se ponaša kao da shvata svemir, i da do kraja zna o čemu se tu radi, kao gospodar.
    Ipak, i čovek je nečija čestica, koja se ponaša prema nečijoj ideji.
    Misao je najmoćnije oružje, što danas možemo posmatrati na primeru najvećeg svetskog bandita i njegovoj promeni prema očekivanjima milijardi ljudi i njihovih misli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna