Autor: Beta

Info
10.12.2017.
19:46 > 19:54
Jedini način da zajednička budućnost svih naroda u regionu bude bolja jeste da svoju decu naučimo da budu dobri ljudi koji znaju da razlikuju dobro od zla, izjavio je u Beogradu osnivač organizacije "Most 21" iz Sarajeva Amir Reko, koji je kao oficir Armije BiH spasao sigurne smrti 45 srpskih civila kod Goražda 1992. godine.
  • Ivana

    11.12.2017 05:35
    I ja sam tako odgajana i sada decu tako ucim. Moji su vojvodjanski hrvati koji su doziveli mnoge neprijatnosti devedesetih a opet u talasu izbeglica koje su dosle stekli prijatelje koji su nam sada kao rodbina. Uvek smo ljude delili na dobre i one koji to nisu ma kojoj strani pripadali.
  • Milorad

    10.12.2017 21:54
    Svaka cast i postovanje ovakvim ljudima kojih je bilo na svakoj strani.Njih treba da cenimo i na njihovim primerima ucimo nasu decu.
    One,koji su svoju" hrabrost" pokazivali na civilima,zenama i deci, a onda kad je doslo u pitanje njihovo dupe, skrivali se po vukojebinama i kokosinjcima,nemajuci ni malo hrabrosti da se suoce sa istinom,a koje takvi kao oni pokusavaju da prikazu kao" heroje",moramo svi odbaciti kao najvece zlo svakog od naroda koji si ucestovali u sukobu.
  • milicica

    10.12.2017 20:15
    boze daj
    Da imamo na sve strane vise ovakvih istinski moralnih i postenih ljudina jer ja nisam sigurna da sam znala da su moji ubijeni mogla biti tako promisljena i oprostiti u tom tako bliskom kontaktu i zato kazem daj nam boze i nek te u zivotu prati svako dobro jer se dobro kad tad vrati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna