Autor: Beta

Info
08.05.2018.
22:42 > 08:45
Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić najavio je da na predstojećem Evropskom prvenstvu u karateu u Novom Sadu, sportisti sa Kosova i Metohije neće moći da nose obeležja "takozvanog Kosova".
  • Za "naivnog"

    10.05.2018 21:48
    Ne "gospodine", oni koji zagovaraju "čistu vojvođansku naciju", oni koji prete građanima Vojvodine "olujama", etničkim čišćenjem i otimanjem njihove privatne imovine, oni koji su umislili da su privatni vlasnici Vojvodine te svojim neistomišljenicima prete fizičkim nasiljem i ponovo proterivanjem iz "njihove" Vojvodine, oni koji bez prestanka i svakodnevno građane Vojvodine etiketiraju na osnovu porekla, mesta rođenja ili nacionalne pripadnosti, oni su fašisti. To što istovremeno takvi prestavljate i moje neistomišljenike sa ideologijom kakvu širite nema nikakve veze, što vrlo dobro znate ali volite da se bavite falsifikatima i podmetanjem lažnih insinuacija, a sada ste apurdno počeli čak i mene da optužujete kako sam sada odjednom ja taj koji želi da proteruje građane Vojvodine i "fašista". To je vaš modus operandi, umete samo da lajete, širite mržnju i netrpeljivost, krijete se iza laži i falsifikata i svoje neistomišljenike optužujete da rade upravo ono što sami radite, baš kao i što volite sebe da smatrate "realistima". Usrećili smo se sa vama i vašim "zlatnim standardom"
  • @Neođubrad

    09.05.2018 21:52
    Pa to ste vi gospodine G, lepo li je citati vase komentare koji odisu iskljucivoscu i odsustvom realizma, vi ste uvek tu, lepo i pismeno vredjate a ne ko ove botine, 2 reda i gotovo. Svako ko misli drugacije od vas je fasista, ali ne i vi jer vi ste zlatni standard
  • Neođubrad

    09.05.2018 17:34
    @V - na stranu da ste poranili danas sa širenjem vašeg stalno prisutnog šovinizma i neofašizma, a i na stranu da oni zaista putuju sa srpskim pasošem jer im njihovi veliki evropski prijatelji nisu dali bezvizan režim, možete li objasniti taj paradoks da upravo vi lično tvrdite da niste deo Srbije a plaćate poreze u Srbiji, školujete se u okviru srpskog obrazovnog sistema, lečite se u okviru srpskog zdravstvenog sistema, putujete sa srpskim pasošem, iz inostranstva kući zovete sa +381 i kada nešto zabrljate sudi vam se po srpskim zakonima? Verujem vam da ne govorite da ste iz Srbije ako vas neko pita odakle ste jer upravo vi živite u tom "svetu samoiluzija" u kojem ste umislili da vaše neofašističke ideje uživaju veliku podršku, i ipak ostavljam mogućnost da nikada u svom bednom životu niste putovali van zemlje. Ostavimo po strani i da na KiM nikada u istoriji nije bilo 2 miliona Albanaca, hajde hipotetički da se odvoji Vojvodina - koga biste lično vi i vama slični prihvatili za predsednika i premijera "Vojvodine" obzirom da vi i vama slični uživate beznačajno malu podršku građana Vojvodine dok nju, kao i baš te iste građane smatrate svojom privatnom imovinom sa kojom ste umislili da možete raditi šta god želite? Vojvodina po vama može da bude "okupirana" ali KiM izgleda to nikako ne može biti - kao i uvek nemate ni najmanje stida da javno svima prikažete koliko ste glupi nametanjem standarda koji važe samo onda kada to vama tako odgovara.
  • kung fu manda

    09.05.2018 17:01
    Ma neka se deca tuku. Ionako je ferka.
  • LALA - dodjos

    09.05.2018 16:13
    @ Bacvanin
    Ne vidim sta ti tu ne zelis i ne das? Kosovo ima svoj narod, policiju, vojsku, pravosujde itd. Drzava za sebe. Priznata od 85% clanica EU i ostalih. Reci mi molim te sta to srbija ima od Kosova? Da je to Kosovo toliko dobro ne bi kosovsku albanci napustali. Ali kao sto si vec rekao ti to ni ne znas jer dalje od Baca nisi otisao. (Zalosno) ☹
  • Novosadjan

    09.05.2018 13:42
    A sta ovog briga ko ce da dodje u Novi Sad
  • Bačvanin

    09.05.2018 10:01
    @Lala - Dođoš
    Pa nisi baš u pravu pre će biti da je procenat obrnut. Sa druge strane ja nikad nisam bio na Kosovu i Metohiji al takođe nisam nikad bio ni u Banatu. Pa ne želim i ne dam ni da se Kosovo od Srbije odvaja ni Banat od Vojvodine.
  • Aerosol

    09.05.2018 09:07
    A to bi bila realna mogućnost pošto ima 2 miliona Albanaca
    @
    Bezbroj puta ponovljena i na kraju opšte prihvaćena neistina. Nema ih ni milion na Kosovu i da su u sastavu Srbije ne bi predstavljali nikakvu političku pretnju kroz potencijalnu poziciju premijera ili predsednika. Bombardovanje je i počelo kada je republika Srbija 1999. insistirala na sprovodjenju popisa stanovništva na Kosovu.
  • pera

    09.05.2018 08:48
    neprocenjiv uspeh, bas sam razmisljao hoce li uspeti.
    ako vam se ovo dopalo lajkujte sns na sledecim izborima
  • LALA - dodjos

    09.05.2018 08:45
    Debilana
    85 % stanovnistva srbije je za da se Kosovo odvoji od Srbije i ta prica dodje kraju. TACKA...
    Mesto da se nasi politicari ( nazovimo ih politicarima) malo bave svojim poslom i dovedu Srbiju na pravi put, ne oni samo Kosovo, Kosovo, Kosovo koga boli k...c za Kosovo
  • Kokakole

    09.05.2018 08:09
    Istripovao ovaj da su Olimpijske igre, a mi domaćini.
    Boleće ih tuki njega da slušaju. Oni retko kada se*u po sebi. Nisu mi. Mi to volimo redovno. U pauzama dok drugi ne se*u po nama. Posle se busamo kako to nama niko ne sme da radi jer smo mnogo zeznuta ekipa.
  • gg

    09.05.2018 08:06
    gg
    dosadni ste ko proliv...pustite decu da se takmice,ionako je kosovo nezavisno vec dugi niz godina,moramo to prihvatiti.ima ljudi i severno od kosova,a djuric nek pravi plavi voz sa ikonama...to nam pomaze duhovno
  • /

    09.05.2018 08:06
    /
    a sta vam veliki prijatelj erdogan kaze?

    nesto se ne hvalite da je erdogan priznao kosovo i nema nameru da se predomisli
  • Maša

    09.05.2018 07:34
    +++++++
    Dobro je na ovakvim manifestacijama da se neprave gluposti,svakako su u pitanju deca i sport.
  • hahaha

    09.05.2018 06:58
    Takozvano su te uhapsili i takozvano šutnuli preko takozvane granice daje bilo smejurija gledati :)
  • V

    09.05.2018 05:59
    @milica
    po kom kriterijumu oni žive u Srbiji?
    Plaćaju poreze u Srbiji? Školuju se u okviru srpskog obrazovnog sistema? Leče u okviru srpskog zdravstvenog sistema? Putuju sa srpskim pasošem? Iz inostranstva kući zovu sa +381? Kad nešto zabrljaju, je l' im se sudi po srpskim zakonima? Kad ih neko pita odakle su, je l' kažu Srbija?...
    U kakvom svetu samoiluzija vi živite?

    Hipotetički - vrati se Kosovo. Da li biste vi lično i vama slični prihvatili Kosovara za predsednika i premijera Srbije? A to bi bila realna mogućnost pošto ima 2 miliona Albanaca, a Srbi razjedinjeni.
    Jeste li vi ikad bili na Kosovu? Hoćete li ikad zakoračiti u taj "deo vaše države"?

    Simptomatično je kako se Republika Srpska često predstavlja kao samostalna država, a Kosovu nudi "više od autonomije, a manje od državnosti".
  • milica

    09.05.2018 01:05
    milica
    Ako su hteli da učestvuju trebalo im je samo dati naša obeležja jer oni žive u Srbiji
  • spale

    09.05.2018 00:40
    velikibuda@yahoo.com
    Djuricu samo napred.
  • Istorija

    08.05.2018 23:46
    Šta hoće ovaj huškač? Pustite decu, da se takmiče i bave sportom.. Kakve veze ima politika sa sportom.. Kakve veze uopšte ima Djurić sa sportom? Čovek je običan potrčko.. Ko je njega uopšte, nešto i pitao? Stvara bespotrebnu tenziju..
  • Tanja

    08.05.2018 23:43
    Komentr
    Tako i treba da bude. Čudi me samo što se nisu žalili kod svojih zaštitnika, Amerike, i lobirali po njihovoj ustaljenoj praksi.
  • Lider nad

    08.05.2018 23:16
    Liderima
    Koji uspeh ovog lidera regiona .
    Idem da otvorim sampanjac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna