Autor: TV Bečej, Moj Bečej

Info
05.07.2018.
11:00 > 12:13
Radnici preduzeća "Vode Vojvodine" i "Vojvodinašume" počeli su uklanjanje ograda i drvenih stubova kojima su proteklih nedelja ograđene parcele na obali Tise u Bečeju.
  • bas cudno

    05.07.2018 22:35
    da ne slikate restoran Eps Elektrovojvodina sta li je sa svom ogradom i kozijom stazom . Da nije inspekcija ili kom policija nalozila zu klanjanje pa je uklonjeno?Pa i poštin . Najbolje je da EPS i PTT premestite na zemlju spornu sa Hrvatskom. Oni bi je branili bolje nego iko.I dole na sever Kosova .
  • Dragan

    05.07.2018 12:31
    I Dunav
    Dođite malo do Ribarca u Novom Sadu da vidite čuda. Sve ograđeno do vode nemoš prići a o splavovima i da ne govorim . Samo napred Pokrajinska šumarska i vodna inspekcijo da vidimo dokle ćete stići !!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna