Info
16.08.2011.
09:40 > 08:52
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i narodni poslanik Nenad Čanak je izjavio da mu je nejasna dilema o eventualnom izboru između Kosova i Evropske unije (EU).
  • konculi

    23.08.2011 03:56
    Rep e Kosoves
    zivelo madzarija s r vojvodinu
  • Jovan

    18.08.2011 07:21
    Sale Novosadjanin
    Pre bih ja tebe zamolio da se dozoves pameti..da ne verujes u ovog debelog i ne slusas vise price o njegovom osamostaljenju Vojvodine..
    To su ti Sale moj ciste lazi i prevara naroda..Canak na taj nacin samo uzima lovu od svojih koalicionih partnera..dok je on sit nema price o odcepljenju Vojvodine, cim se malo isprazni odmah na sva zvona prica...mani to covece i urazumi se..NEMA NIKAKVOG ODCEPLJENJA..
  • Milorad-

    18.08.2011 01:07
    Sale Novosadjanin
    Ja bih voleo da Novi Sad dozivi jednu istinsku i pravu decentralizaciju, ali da se odcepi od majke Srbije too nikakoo i nikada...
    Ako treba da se ide i na referendum pa da vam gradjani Novog Sada i Vojvodine stvarno pokazu da su za Srbiju sa Vojvodinom..
    Mante se vise tih prica o ocepljenju, srpski narod to nece nikada dozvoliti u Vojvodini a puno nas jee...Zivela majka SRBIJA...!!!
  • sale novosadjanin

    17.08.2011 10:01
    @zivota
    VOJVODJANIN ?
    nemojte me zasmejavati !!
    e bice VOJVODINA samostalna i bice vam krivo sto niste podrzavali osamostaljenje VOJVODINE.
    ipak jos uvek nije kasno da se dozovete pameti i da shvatite da je jedini spas VOJVODINE u samostalnosti,bez bgd,mne i bih partija,njihove mafije i poltrona !!!!
  • dizelander

    17.08.2011 09:18
    the godfather
    @Života

    Upravo tim metodom,svi znamo ko je kum ovoj ***** ******,cime se bavio,ko mu je to omogucio i gde se sada nalazi.
    Zao mi je samo sto mu se i ovaj nije predruzio tamo nego je zabludjivao lakoverne idejom o nezavisnoj Vojvodini i rajskim zivotom u njoj.
    Ali ko se maca lati,od maca i strada.
  • Сремац

    17.08.2011 08:57
    ДЕБЕЛИ ШАРЛАТАН
    Овај дебели са слике је најобичнији шарлатан.Док је сит ћути,чим огладни дречи.Понаша се као мало дете док не добије сису.Чуо сам да добро свира,пева,дружи се са свирцима по салашима,а уме здраво добро да поједе-на туђ рачун наравно.Лепо му је ево већ двадесетак година,али посустаје и ПРОЧИТАН ЈЕ.
  • Nsadista

    17.08.2011 07:19
    I opet taj Čvarak
    Odkako znam za sebe Čvarak je predsednik LSV-a. Želim da verujem da je LSV zadnjih par decenija imao boljeg čoveka od njega.
    Čvarak, ako za smenu nisi spreman za demokratiju nisi zreo :P
  • Milorad

    17.08.2011 01:40
    Jel to ovaj fini Neša kum ZEMUNSKOG KLANA..
    Jel to ovaj fini Neša što se bahati u sred Novog Sad..
    Jel to onaj fini godpodin što je pretio vešanjem 2000-te a sad je u koaliciji sa SPS-om..
    Jel ovaj čovek još postoji, pa njemu je davno bilo mesto u zatvoru, pored svojih pajtosa..
    Zar je moguće da nema ni stida ni srama..uništio je ovu jadnu zemlju..
    PA NESTANI VIŠE MEĐEDEEEE...
  • ne žurimo kad znamo cilj

    17.08.2011 00:27
    @Života
    Ne brini se ti ništa, biće za koju godinu. Te stvari idu polako. Već imamo Vladu (koja, iako DALEEEKO od savršenstva, makar radi bez svakodnevnih kletvi, pesničenja, vređanja, prozivanja, napadanja, srbovanja, polivanja vodom itd. kao ona "glavna") i Statut, u koji se nažalost nije moglo staviti sve što se htelo, ali i ovo je zasad dosta. Posle izbora DS koalicija sigurno puca, pa ćemo videti kako će se stvari odvijati.
    A kada Vojvodina bude nezavisna i kada standard bude skočio na minimum 500 evra (kao što je skočio svima koji su pobegli od Srbije), onda ćeš ti i ostale Srbende biti prvi u redu da pokažeš kako si ponosan Vojvođanin i kako si zapravo oduvek hteo samostalnost. Ko ne zna takve likove...
  • rikverc

    16.08.2011 21:36
    Neće biti referenduma jer ga nije bilo ni 1918.

    Tada niste ni pominjali referendum već ste vojskom upali u Vojvodinu da bi lažirali v.n. skupštinu, jer je Srba bilo manje od trećine pa vam referendum ne bi uspeo.

    Sada kada ste od 1918. do danas što proterali što pobili na stotine hiljada vojvođana druge etničke pripadnosi i dovukli još veći broj Srba, podmećete preko lažnih autonomaša nekakav referendum. E pa neće moći. Vojvođani su odavno prozreli te tobožnje autonomaše koji stalno pominju referendum, kao što su prozreli Čanka i LSV.

    Kako došlo tako će i da ode kad vas međunarodna zajednica primora da vrnete vojsku u pašaluk.
  • 16.08.2011 21:21
    Jooj, dokle više ovaj buca, novosadski Neron?!
    Dok ne zapali Novi Sad da ispeče slaninicu? Ko zloduh!
  • 16.08.2011 21:09
    A Čanak svoj patriotizam naplaćuje preko novosadskog Vodovoda. Danas. "Juče" su bile "patriotske igre" sa drugim javnim preduzećima, pokrajinskom kasom.... Ali to je ... His Way... Kada on priča o Kosovu to je otprilike kao kada Obama priča o libijskim siročićima, iskreno, sve vrca od emocija i saosećanja.
    Znamo da nije "završio posao sa Vojvodstvom", ali, brate, dosta je bilo! Omatorio je, usporio, čemer preliva... Treba da ode da radi nešto drugo. Život je kratak, sećanje još kraće, ima toliko toga što može, još uvek.... Na primer, jednostavno, da ode!
  • Jazz

    16.08.2011 20:58
    Što god mi svi mislili o Čanku, ipak jedini je on koji ovako nešto može i sme da kaže...
    Možda i jeste uvlakača ali je opet manja nego,recimo, Mile Isakov koji se dobro unovčio...
    Kako god da okrenemo o Vojvodini se ipak najviše govori kada je Čanak u pitanju...
    Nemojmo terati mak na konac...jednoga dana doći će to na to.....
  • Života

    16.08.2011 19:50
    Jaoo da se raspiše već jednom taj referendum za samostalnu Vojvodinu, pa taj vaš jedan procenat da za svagda zaćuti!
    Sreća, niko nije lud da na vas troši pare, pa ćemo vas još neko vreme morati trpeti.

    Ili možda nameravate da svoju kampanju finansirate narko trgovinom, kao šiptari?
  • Kosovo!?

    16.08.2011 18:49
    Kadar proslog milenijuma
    Canak ne samo da je odustao od Vojvodine, vec se pitam da li je ikada iskreno i bio za Vojvodinu... Canak funkcionise po principu kada se pojacava nezadovoljstvo i zahtev Vojvodjana za ozbiljnijom autonomijom pa i drzavnom samostalnoscu on namerno napravi neku glupost i odrzava da taj procenat ne prelazi 10%. Jednostavno covek proslog vremena koji ne razume potrebe savremene Vojvodine. Potrosen je. A cini mi se i stranka LSV.
  • konculi

    16.08.2011 18:46
    konculi
    cance ja bih te predlozio dase opredelis za nezavisnu R Vojvodinu i da ne igravate pametnjake jer narod i bog ce vas osuditi jer R V moze bez S a ona ne moze bez vas jer ostaju i gladni posle bez more bez Kosovsko zlato bez Voj zito sigurno ce postati nikakvi vise pozdrav madjarima!!
  • 16.08.2011 18:07
    Gospodine Nenade Canku -Neso, sta uradiste/uradi od sebe i svojih ideja, lepo ste/si zapoceo i vrata u Vojvodini bila Vam/ti svugde sirom otvorena...kad ono, odjedared ih zadnjicom poceo zatvarati...

    istinu kazete/kazes, al tesko se obraz na dobro vraca
  • 16.08.2011 16:04
    Lažovi Vazala Srbije
  • sale novosadjanin

    16.08.2011 15:57
    !!!
    sto se kosova tice-nemam pojma.
    ali da si nas VOJVODJANE izdao-jesi !!!
    mislio sam da ce mo sa tobom postati NEZAVISNA VOJVODINA,a ti se slizao sa bgd,mne i bih strankama i njihovom mafijom.
    samo da znas-kada postanemo samostalni,neces nam trebati !!!
  • seljak curuski

    16.08.2011 14:49
    @n. mr canak
    Neso,kanda si se probudio.
    Bolje da dodjes u Curug da cuvamo bostan od ovih dekadnih.
    Man'se politike,gazde brzo zaborave na "saradnike".
    Inace,nemo' da stojis, cucni -u velikoj si nuzdi.
  • зики

    16.08.2011 14:07
    Косово и Метохија
    Канда то лички међед опет паметује!
  • Marjan

    16.08.2011 13:46
    Iako se slazem
    LSV je postala najobicniji satelit DS-a, bez ideologije i sadrzaja koji je uvek imala; Cankova stranka je foteljaska ljustura od stranke, organizacija par fensera kojima je virenje iz zadnice Borisa Tadica obezbedilo zivot na visokoj nozi i jedini smisao ove druzine je amortizacija vojvodjanskog nezadovoljstva i obesmisljavanje ideje o Vojvodini.
    Vojvodina moze i mora postati ono sto zasluzuje - najlepse mesto za zivot na citavoj planeti; a da bismo do toga dosli, svi mi Vojvodjani moramo da poradimo na tome.
    Ne treba nama Canak, nama treba neko nov.
  • ns

    16.08.2011 13:01
    Kad god kliknem automatski se i drugi broj promeni. Dok ovo kucam pratim dali će se promeniti ali niko se ne oglašava. Tri komentara po sedam osam ocena i baš sva tri se promene kada dam negativnu ocenu Čanku. Kolko vas plaća.

    Šta mislim o vama i njemu ne želim ni da kucam,
  • kovač

    16.08.2011 11:18
    tolike nanogice,verovatno ne proizvode???
    ovoga podhitno u bukagije...
  • semtex

    16.08.2011 11:04
    ?
    Kakve veze Makedonija i Crna Gora imaju sa Srbijom?To su nezavisne zemlje koje su priznale Kosovo ako se ne varam!?Sta vise i njima je neminovno ovo sto se desilo nama pre ili kasnije jer su Amerikanci podrzali plan stvaranje "velike Albanije",a siptari imaju pare da izfinansiraju...evo su i Rusi navukli Crnogorce,ovi prodali zemlju Rusima,a Rusi preprodaju siptarima za vece pare.
  • Sremac

    16.08.2011 11:02
    Pa naravno
    ...da je Canak na strani Albanaca, koristi iste metode, useljava se u tudje.
  • neko vas posmatra

    16.08.2011 10:57
    istorija pocinje od njih...
    da pravna drzava funkcionise u pravom smislu reci ovaj svemoguci vladar svih zivotnih desavanja u pokrajini bi vec odavno trebalo da je na poduzoj robiji zbog svoje umesanosti u razne burazerske tendere i mahinacije (preko svojih kadrova u javnim preduzecima) a narocito Zbog svog otvorenog,neprikrivenog i neprijateljskog delovanja protiv gradjana i drzave srbije???!!!e,tu opet dolazimo do njegovog mentora i zastitnika u liku i delu naseg poniznog prešjednika koji zarad trule i mizerne podrske vojvodjanskog faraona,nepreduzima nikakve ustavom predvidjene i obavezujuce mere protiv osvedocenih neprijatelja drzave???
  • detelinara

    16.08.2011 10:54
    jbt, pa zar ova sankaros jos postoji?
  • Zli

    16.08.2011 10:49
    A bi ja..
    Duvaj ga, Nenade, i gledaj u narednih 20 godina kako Srbija ustaje...Ako ti je do ljudi stalo, gledaj kako rastu
  • treš

    16.08.2011 10:48
    svi su odjednom socijaldemokrate
    Ne volim tu njegovu šlihtarsku stranku, ali je u pravu.
    Ali ga i dalje ne volim.
  • mile

    16.08.2011 10:46
    kosovo
    A čije ti to interese zastupaš,demagogu.
  • kvazivojvođanski igrač

    16.08.2011 10:24
    Mani Kosovo, nego reci šta bi sa projektom LSV "Vojvodina Republika"? Obznanite da li ste odustali ili ste još uvek za.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna